monika1708
Fanka BB :)
Powiedziała pani dr że 6+4,Nie martw się już tak, a który jesteś tydzień?
Tydzien temu mówiła że 6+1 ale powiedziała że to przez serduszko bo wolniej biło. 110 a 160 to jest w sumie różnica. Może teraz nadrobi [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedziała pani dr że 6+4,Nie martw się już tak, a który jesteś tydzień?
Wszystko będzie dobrze, a czemu tak często chodzisz na wizyty, ja tydzien temu niby miałam 6+1 ale dopiero wizytę mam wyznaczona za 3 tygodniePowiedziała pani dr że 6+4,
Tydzien temu mówiła że 6+1 ale powiedziała że to przez serduszko bo wolniej biło. 110 a 160 to jest w sumie różnica. Może teraz nadrobi [emoji16]
Byłam tydzień temu na usg i powiedziała żeby zrobić za tydzień dla pewności jeszcze. Teraz w 12-13 tc[emoji16]Wszystko będzie dobrze, a czemu tak często chodzisz na wizyty, ja tydzien temu niby miałam 6+1 ale dopiero wizytę mam wyznaczona za 3 tygodnie
Haha ja tez co chwile przerwaHaha [emoji2] to moj mąż pojechał do Biedronki 15km od nas, bo stwierdził, że nie będzie stał w kolejce. Wrócił chyba po 23 [emoji849] Masakra z tymi zakupami teraz... Współczuję [emoji2961], mi się tylko raz zdarzyło do tej pory. Też sie wzięłam za porządki i co pół godziny się kładę i odpoczywam [emoji23]
Cieszymy się razem z TobąJest, żyje i ma się dobrze [emoji16]
Mnie tez ta opieka przeraża i nawet nie można sie zapisać do innego lekarza bo nie przyjmuja a tu tez prywatnie kazała porobić badania i tyle kasy wydać mimo opłacania składek to wszystko najlepiej prywatnie :/Cześć laski.
Znów dziś obudzilam się w nocy przez koszmar[emoji3064] Tym razem śniło mi się, że krwawiłam i to dość mocno więc od razu pobiegłam po przebudzeniu sprawdzić ale na szczęście ok. Wykończy mnie to niedługo...
Nie orientujecie się czy badanie glukozy z palca jest miarodajne? Nigdzie u siebie nie mogę zrobić badań glukozy prywatnie a moja dr rodzinna nie chce mi dać skierowania tylko mówiła, żeby przyjść to zbadają mi z palca i wystawią kwita [emoji19] Powiem Wam, że jak będziemy mieć taką opiekę przez pół ciąży to tragedia będzie...
Ja to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?Cześć Wam, moja wizyta dzisiaj niestety nie doszła do skutku, ale mam przyjechać we wtorek to zwolnienie mi da wstecz, ale zobaczymy. Ja jakoś smaka mam na ogórki zielone, kiszone i rzodkiewke.
Ja zaraz zagonię męża do pomocy, bo sama to będę tym systemem sprzątać 2 dni [emoji23]Haha ja tez co chwile przerwa [emoji23] dzięki temu mam tylko kuchnie posprzatana i zaczeta łazienkę [emoji23]
Ja dzisiaj dorsza i pieczone ziemniaki, a dzieci zjadły oprócz tego jeszcze naleśniki [emoji1]Ja to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?