Dżasta :)
Fanka BB :)
Ja mam lazanki z kapusta I grzybami [emoji4]Ja to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam lazanki z kapusta I grzybami [emoji4]Ja to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?
Ty nie mieszkasz u mnie w bloku [emoji23]?Ja mam lazanki z kapusta I grzybami [emoji4]
Nawet na słodko nie lubisz? [emoji86]U nas naleśniki[emoji1785]
Nie lubię, ale dziś bezmiesnie, więc dałam za wygrana[emoji23] faceci uwielbiają, w szczególności ten mały facecik [emoji23]
Młode ziemniaczki, ryba, ogórek świeży i pomidorki koktajlowe, aaaa i maślankaJa to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?
Ja teraz też obrałam sobie system ratalny przy sprzataniu. Jednego dnia wycieram kurze, łazienkę itp, a następnego dnia odkurzam i myję podłogi [emoji846]Ja zaraz zagonię męża do pomocy, bo sama to będę tym systemem sprzątać 2 dni [emoji23]Ja dzisiaj dorsza i pieczone ziemniaki, a dzieci zjadły oprócz tego jeszcze naleśniki [emoji1]
Bigos ja musze jutro ugotować. Znajoma wysłała mi zdjęcie i ja dostałam slinotokuTy nie mieszkasz u mnie w bloku [emoji23]?
Od kilku dni bigos czuje od sasiadow[emoji23]
Ja to już się nie mogę doczekać sezonowych owoców i warzyw [emoji3526] wreszcie będę miała co jeść.Ja to tylko bym jakieś warzywa i owoce jadła. Kanapki bez jakiegoś ogórka czy pomidora to nie zjem a dziś na obiad miałam tortille z warzywami [emoji39] A Wy co dziś pichcicie?
Mi się marzą takie prawdziwe pomidory malinowe bo te ze sklepow słabe są.Ja to już się nie mogę doczekać sezonowych owoców i warzyw [emoji3526] wreszcie będę miała co jeść.