Gina86
Fanka BB :)
Wygrałaś [emoji3081][emoji106][emoji122]Ja bym zjadła homara. Którego nigdy w życiu nie jadłam. .ale chcę homara i nie interesuje mnie jak to maz to załatwi po świętach ma być homar..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygrałaś [emoji3081][emoji106][emoji122]Ja bym zjadła homara. Którego nigdy w życiu nie jadłam. .ale chcę homara i nie interesuje mnie jak to maz to załatwi po świętach ma być homar..
Haha nie przykro mi , tylko dziś robilam łazanki , bigos mam w słoiku ,wiec to nie mój [emoji23][emoji23][emoji23]Ty nie mieszkasz u mnie w bloku [emoji23]?
Od kilku dni bigos czuje od sasiadow[emoji23]
Ja też nie umiem zrobić glutenowych[emoji23]Hej to ja przed dieta nie lubiłam naleśników a te bezglutenowe uwielbiam [emoji7] mam super przepis wchodzą puszyste i elastyczne nadają się np do krokietów
Za to maz i mlodziak dadzą się pokroić za naleśniki, placki, racuchy, a ja nieeeeeee [emoji87]Serio? a ja bym mogła naleśniki, pancakesy, omlety na słodko jeść codziennie na śniadanie [emoji39]
Mmmm racuchy.... uwielbiam [emoji39][emoji7]Za to maz i mlodziak dadzą się pokroić za naleśniki, placki, racuchy, a ja nieeeeeee [emoji87]
To rzuć przepis bo ja zapalenia jelit i też nie jem pszennej i żytniejHej to ja przed dieta nie lubiłam naleśników a te bezglutenowe uwielbiammam super przepis wchodzą puszyste i elastyczne nadają się np do krokietów