Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powoli bo powoli ale skończyłam świąteczne porządki zrobiłam pyszną sałatkę śledziową i właśnie placek skończył się pięć i w domu pachnie świętami
Jeszcze tylko dzisiaj zrobię jajka z farszem zawijane w szynce a na jutro zostanie tylko parzenie białej kiełbasy i święta w tym roku gotowenie potrzebujemy więcej dla nas dwóch.
Jestem z siebie dumna że tyle dzisiaj zrobiłam i dziękuję mojej dzidzi że mi dzisiaj na to pozwoliła.. chociaż teraz pod koniec dnia czuję już podbrzusze.
Czy Wy też na koniec dnia macie już lekko widoczne brzuchy ? Nie męczą mnie już za bardzo wzdęcia a brzuch wieczorem lekko rośnie
No i pytanko do kiedy liczymy pierwszy trymestr? Do końca 12 tyg czy 14 tyg? Bo różnie wszędzie piszą..
Wydaje mi się, że do końca 13...Powoli bo powoli ale skończyłam świąteczne porządki zrobiłam pyszną sałatkę śledziową i właśnie placek skończył się pięć i w domu pachnie świętami [emoji7]
Jeszcze tylko dzisiaj zrobię jajka z farszem zawijane w szynce a na jutro zostanie tylko parzenie białej kiełbasy i święta w tym roku gotowe [emoji16] nie potrzebujemy więcej dla nas dwóch.
Jestem z siebie dumna że tyle dzisiaj zrobiłam i dziękuję mojej dzidzi że mi dzisiaj na to pozwoliła.. chociaż teraz pod koniec dnia czuję już podbrzusze.
Czy Wy też na koniec dnia macie już lekko widoczne brzuchy ? Nie męczą mnie już za bardzo wzdęcia a brzuch wieczorem lekko rośnie
No i pytanko do kiedy liczymy pierwszy trymestr? Do końca 12 tyg czy 14 tyg? Bo różnie wszędzie piszą..
Jasne, że tak. Ale to też zależy od tego czy nie masz wzdęc...Mam dość głupie pytanie... jestem w drugiej ciąży, ale pierwsza przestała się szybko rozwijać bo już w 7 tc, a teraz jestem w 9 tc i czuje, ze brzuch mi się trochę powiększa.. czy to już możliwe ? Naciskam na niego i jest taki twardszy
Hej mam tak samo, mam trochę brzuszka w sensie tłuszczyku ale wydaje mi się że zrobił się większy też czuje jakby był twardszy, na pewno nie przytyłam bo na wadze - 2kg od kad jestem w ciąży :-)Mam dość głupie pytanie... jestem w drugiej ciąży, ale pierwsza przestała się szybko rozwijać bo już w 7 tc, a teraz jestem w 9 tc i czuje, ze brzuch mi się trochę powiększa.. czy to już możliwe ? Naciskam na niego i jest taki twardszy
Niee, do konca 12 tyg ☺Wydaje mi się, że do końca 13...