Gina86
Fanka BB :)
Wiesz, od pół godziny też o nich intensywnie myślę [emoji848] niestety w piekarniku kaczka[emoji24]ale placki zrobię jutro i basta!Jejku jak ja bym zjadła plackow ziemniaczanych, nic z tego robię bo zwariuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz, od pół godziny też o nich intensywnie myślę [emoji848] niestety w piekarniku kaczka[emoji24]ale placki zrobię jutro i basta!Jejku jak ja bym zjadła plackow ziemniaczanych, nic z tego robię bo zwariuje
A po co piekarnik do placków ziemniaczanych?Wiesz, od pół godziny też o nich intensywnie myślę [emoji848] niestety w piekarniku kaczka[emoji24]ale placki zrobię jutro i basta!
Zrobiłaś mi smaka. Chyba też idę robićJejku jak ja bym zjadła plackow ziemniaczanych, nic z tego robię bo zwariuje
Jak ja bym kaczkę zjadla[emoji87][emoji87][emoji87] z jablkami[emoji849]Wiesz, od pół godziny też o nich intensywnie myślę [emoji848] niestety w piekarniku kaczka[emoji24]ale placki zrobię jutro i basta!
A jak nie znajdziesz tętna to nie będziesz schować jeszcze bardziej?A co myślicie o detektorze tętna plodu? Niektóre działają już od 12 tc. Zaczynam trochę schizowac więc myślę nad zakupem [emoji849]
Tak, na pewno. Ale myślę, że skoro jest tętno to detektor powinien wykryć.A jak nie znajdziesz tętna to nie będziesz schować jeszcze bardziej?
Ja nie kupuję, wiem, że zamiast mnie uspokoić to tylko spowodowałby dodatkowy stres