Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi amol pomaga jak posmaruje nim skronie i czoloPrzechwalilam dzisiejszy dzień
Ucielam sobie drzemke, wstałam z bólem głowy i jest mi strasznie niedobrze. Kiedy się to skończy...
Czy macie jakieś sposoby na ból głowy? Nie mam apapu.
Tak te pierwsze tylko część na skierowanie a część prywatnie musze zrobić i nie wiem [emoji848]A jakie masz badania do zrobienia? To pierwsze zlecone z krwi?
Jadłam o 18, jest 2 w nocy, a mi sie[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785] chce[emoji1785]
To witaj w klubieJa dziś o 4 wstałam do kuchni, bo byłam tak głodna że spać nie mogłam [emoji848][emoji1751] aż strach pomyśleć co będzie dalej
![]()
Być może masz rację. Ale jakoś nie chcę próbować, i nie zamierzam krytykować dziewczyn, które kupią.Ja rano obudziłam się z dziwnym kłuciem w brzuchu. Okazało się że to od głodu [emoji85]
Z detektorem tętna to jest podobno tak:
Osoby które go miały polecają - natomiast osoby które go nie miały odradzają. I chyba coś w tym jest. W pierwszej ciąży długo się zastanawiałam ale w końcu odpuściłam bo bałam się że będę mieć problem ze znalezieniem tętna i będę panikować. W tej ciąży ponownie rozważam zakup. Czytałam tylko że lepsze są te z wyświetlaczem bo wtedy nie ma szans na pomyłkę czy to nasze czy dziecka tętno.