Modusa
Fanka BB :)
Ja nie spie:-)
Ja nie sypiam wcale dobrze. Każdego wieczoru o 22 jestem „pozamiatane” i od 1-2 to już jest sen na pół gwizdka. Budzą mnie mdłości i tak już zostaje przez cały kolejny dzień...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie spie:-)
Mój pierwszy syn się tak darł non stop przez prawie 2 lata. Więc gorzej już być nie może i zdecydowaliśmy się na 3[emoji33][emoji3]Moja starsza dwujką wogule nie miała kołek a trzeci misł czasem ból brzuszka ale bóle kołki to chyba nie było bo niedarł się nigdy godzinami jak niektóre dzieci, naprzykład córka mojej kuzynki. Wogule mi się spokojne dzieci trafiły bo jak czasem czytam opowieści innych matek albo przypomnę sobie wspomnianą córkę kuzynki to współczuje dziewczyną, ja bym chyba w wariatkowie wylondowała z takim dzieckiem drącym się prawie 24godz na dobe.
Ja takie miałam [emoji4] żadnych kosztów lek, żadnych nocy zarwanych. Mam nadzieję że trzecie nie przerwie tej tradycji[emoji6]A tak z innej beczki, miała któraś dzieci, które nie przechodziły kolek? Podobno są takie dziecija u dwójki przerabialam, nie wiem gdzie się trzeba zgłosić żeby prosić o dziecko bez kolek
![]()
Mój nie mial kolek. Ale za to ma inne problemy - coś za cośA tak z innej beczki, miała któraś dzieci, które nie przechodziły kolek? Podobno są takie dziecija u dwójki przerabialam, nie wiem gdzie się trzeba zgłosić żeby prosić o dziecko bez kolek
![]()