23 listopadaPrzecież dużą część z Nas ma termin na koniec listopadaTobie kiedy wypada termin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
23 listopadaPrzecież dużą część z Nas ma termin na koniec listopadaTobie kiedy wypada termin?
O w moje urodziny [emoji4]Ja mam termin na 22 i też o tym myślałam że "kurde dziewczyny z forum już się będą cieszyć swoimi maleństwami a ja będę czekać i czekać"
Ja na 21Ja mam termin na 22 i też o tym myślałam że "kurde dziewczyny z forum już się będą cieszyć swoimi maleństwami a ja będę czekać i czekać"
Taka refleksja mnie naszla, tak się tu fajnie robi że myślę że do listopada się mocno zzyjemy, więc jak te dziewczyny z początku listopada zaczną rodzić a ja mam termin na koniec to smutno się zrobi
Równie dobrze możesz urodzić 2 tygodnie wcześniej i Ty będziesz opowiadać o swoich doświadczeniach [emoji846]Ja mam termin na 22 i też o tym myślałam że "kurde dziewczyny z forum już się będą cieszyć swoimi maleństwami a ja będę czekać i czekać"
To ja chyba będę jedną z ostatnich, termin mam na 25 listopada
Ja od 2 tyg nie mogę pic kawyKawa to podstawa. W kazdej ciąży pije kawę.
Ja jak mam taki dzień to tylko wymioty mi pomaga ja. Później na godzinkę spać godzinke jeszcze poleżeć i powoli zaczynam wtedy żyć ...Boże, Dziewczyny macie jakiś sposób na mdłości? Przecież ja tu umręjuż mnie tak od rana ciągnie, że napewno rzyganie znów dziś będzie, nie ma mowy o zjedzeniu chociażby jogurtu.. Jak ja mam leki zażyć masakra
jest coś co Wam pomagało?