• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny nie ważne czy normalnie czy cesarka. Ważne co wy będziecie chciały. Ja np. boje się cesarki. Moj kręgosłup to jakaś porażka. I bałbym się znieczulenia w niego . Wiem idę na żywioł . Pierwsze jakoś wyszło to mam nadzieję, że drugie też wyjdzie.
I co do o płci , ja zamawiam córkę i oooo....Syna zostawię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Żartuje przyjmuje wszystko . Tylko gorzej , że syn będzie no name bo nie mam pomysłu. Albo będzie Eustachy [emoji39][emoji39][emoji39]

Najważniejsze zdrowe , a ci będzie to będzie . Każde kochac tak samo będę. Tak samo czy taczkami będzie jeździć, czy wózkiem ze złotymi kołami. Chce donosić , che żeby było zdrowe ....I chce zakrzywić czasoprzestrzen , żeby był ten listopad bi się wykończe z tych nerwów. ..
Ja myślałam, że będę musiała mieć cc ze względu na mój kręgosłup, no a jak już sn to że nie będzie możliwe znieczulenie a okazało się, że trafił mi się super anestezjolog i długo mnie macał, ale od razu się w dobre miejsce wbił. Jak tylko zacznę rodzić to od razu zapowiem, że chcę znieczulenie [emoji3]

reklama
@Ewarut koleżanka syna przebadała na wszystkie strony odnośnie glutenu. Kierował ja profesor. w badaniach nic, a po diecie eliminacyjnej ewidentnie gluten szkodzi i ten profesor kazał odstawić gluten tylko na podstawie objawów.
My naszemu robiliśmy tylko krew: przeciwciala przeciwko transglutaminazie tkankowej IgA i IgG i kalprotektyna w kale.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry