Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieci z zespołem Downa nie są złem jak to większość myśli.Ostatnio miałam bardzo duży kontakt z ludźmi z przeróżnych okolic Polski ze względu na pobyty w szpitalu z małym, z moich doświadczeń zaobserwowałem duży wzrost urodzeń dzieci z zespołem downa i to u kobiet przed 30, znam taka z którą nadal mam kontakt która dopiero po 3 miesiącach zorientowala się że coś jest nie tak i dopiero po badaniu fenotypu twarzy wyszedł zespół, strach się bać tych chorób genetycznychwitam się z rana tak w ogóle
![]()
Mi powiedział wczoraj gin przez tel, że do 13 tyg. Czyli do 12+6 o ile dobrze rozumuje? Ja mam w poniedziałek i mam wtedy 12+4Jak czytam wasze komenatrze to zastanawiam się czy nie za późno umówiłam się na to usg genetyczne.
Będzie wtedy 13+0. Myślicie że ok? Czy lepiej wcześniej?
Taka informacje znalazłam w segregatorze ciążowym od mamyginekologMi powiedział wczoraj gin przez tel, że do 13 tyg. Czyli do 12+6 o ile dobrze rozumuje? Ja mam w poniedziałek i mam wtedy 12+4
Pierwsze USG prenatalne najlepiej jest wykonać pomiędzy 11, a 14 tygodniem ciąży, wtedy za pomocą ultrasonografu przyszła mama dowiaduje się, czy występują wady płodu, w jakim wieku jest ciąża, czy płód jest żywy, a także oceniana jest kosmówkowość..Taka informacje znalazłam w segregatorze ciążowym od mamyginekolog [emoji846]
Zauważyłam że mi lepiej po jabłkachNie wiem jak ładnie zapytać więc zapytam wprostco robicie na te zaparcia? Ja nigdy takiego problemu nie miałam a teraz to mnie normalnie aż boli w wc
czasem wypiję gluta z siemienia lnianego i on pomaga, ale przy mdlosciach źle wchodzi. Jem dużo owoców, od warzyw mnie odrzucilo i może tu jest problem ze tych warzyw mniej? Hmm
Jaki rudy ma krawacik pod szyjka [emoji16]Mój organizm zwariował zamiast spać póki może to 3.33 a ja pełna energii. Śliczne te Wasze koty, ja pochwalę się swoimi.
P. S. Rudi pomaga mi w szykowaniu wysyłek. [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1107249Zobacz załącznik 1107250
Czyli zakres w zasadzie taki samPierwsze USG prenatalne najlepiej jest wykonać pomiędzy 11, a 14 tygodniem ciąży, wtedy za pomocą ultrasonografu przyszła mama dowiaduje się, czy występują wady płodu, w jakim wieku jest ciąża, czy płód jest żywy, a także oceniana jest kosmówkowość..
A to u wujka Google
Tak.Czyli zakres w zasadzie taki sam [emoji846][emoji846]