aga053
Fanka BB :)
Kolejność analiz tych witamin jest losowaNo według tego rankingu ten prenatal co biorę ma dobre opinie więc zostaje przy nim![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kolejność analiz tych witamin jest losowaNo według tego rankingu ten prenatal co biorę ma dobre opinie więc zostaje przy nim![]()
Ja brałam prenatal duo teraz gin polecił mama dha ale sama stwierdziłam że za słaby skład skończę opakowanie i kupię coś innegoTo w takim razie co bedziecie brały w 2 trymestrze? Nie znalazłam nic na liscie powyżej co by miało dobra opinię... Trzeba brać 2 różne suplementy?
Zglupialam teraz i nie wiem juz... skończyłam pregne start i od 2 dni biorę femibion 2 ale to chyba slaby wybór
Ja biorę oddzielnie wszystkie witaminy, bo nie chciałam brać kwasu foliowego w formie syntetycznej
Chodziło mi raczej o o cenę 4.5/5 mój błąd nie dopisałam wg ocenKolejność analiz tych witamin jest losowa![]()
Też mam tak z czosnkiem, kilka dni temu zjadłam sos czosnkowy do frytek, a teraz na sama myśl chce mi się wymiotowacOoo my właśnie wczoraj zamowilismy te poduszkę tylko taka z lidla, mam nadzieję że też się sprawdzi... I lidlomixa
Kurde mieliśmy wczoraj tortille z warzywkami i lekkim sosem czosnkowym na obiadokolacje o 17 i te 3 łyżeczki sosu nie dały o sobie zapomnieć do ranajuż nie rusze czosnku
Mam pytanie do dziewczyn ktore juz są wprawione w bojach, czy w drugiej ciąży czułyscie szybciej ruchy dziecka niz w pierwszej? Jesli tak to czy duzo szybciej?
Jodid miał pojawić się na koniec kwietnia a wczoraj wyczytałam, że ma być w grudniu [emoji2356]W jaki sposób suplementujesz jod? Teraz w aptekach nie ma jodidu, a kelpu trochę się obawiam w ciąży...