reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć Wszystkim ☺
Ja z wielką obawą patrzę na plany zamknięcia grypy 😱 czytam Was od początku, ale nie miałam odwagi się odezwać ☺. Może też jeszcze uda mi się dolaczyć? U mnie 9+5. To moja czwarta ciąża, jak do tej pory najwyższa, niestety wszystkie wcześniej zakończone niepowodzeniem... W tej też już pojawiło się minimalne krwawienie i plamienia co jakiś czas, ale lekarz nie nie znalazł przyczyny... Moja ciąża to encorton, acard, neoparin i duża dawka dhupstonu. Dziękuję, że mogę czytać Wasze posty, uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych Małych Człowieczków i coraz większych brzuszków. Pozdrawiam serdecznie Agata
Czemuż bierzesz encorton? 😶

Ostatnia edycja:
@ewelka8312 czy dobrze pobrałeś mocz? Tzn umylas się przed, środkowy strumień? To naprawdę ważne , bo wychodzą inaczej cuda na kiju. Ja z moim synem miałam takie przeboje . Trzy razy wychodziła tragedia , aż w końcu mąż go zaciągnął pod prysznic umył i dopilnował , żeby był środkowy strumień. Ja już nie za bardzo mogłam bo mial 10 lat i miał etap wystudzenia się. My często robimy badania , a może robiliśmy bo teraz jest względny spokój , ale ma już 16 lat prawie i wie jak to robić po akcji z myciem z tatą . Pewnie ma lekką traumę po tym jak tata go mył, ale trudno.

Też się witam z Wami dziewczyny w ten słoneczny czwartek ☺️ samopoczucie bez zmian tzn mdłości i jadlowstret na nic nie mam ochoty... A wczoraj miałam taki ambitny plan żeby dziś pójść na bazarek i kupić kwiaty na balkon bo może to by poprawiło moje samopoczucie ale co z tego wyjdzie to zobaczymy 🤔🤔🤔narazie muszę jakoś się ogarnąć 😁😉Miłego dnia

Encorton się bierze po to by organizm nie odrzucił zarodka. Aga ma pewnie problem z donoszeniem ciąży i to jedyny sposób. Ja też miałam być na nim, ale wszystko jakoś się pogmatwalo i nie miałam. Bierze się go do chyba około 13 tygodnia ciąży.
Dzięki za wyjaśnienie, faktycznie to dają "na wszystko, gdy nie wiedzą co podać" 😶😶
Ale ważne że działa 😊

Cześć, wczoraj odebrałam glukometr i zaczynam przygode.
Dziś mam konsultacje tele z ginekologiem. Zapytam o te moje objawy których praktycznie już nie ma.
A na obiad dziś karkówka pieczona z ziemniakami , mąż chciał ;)

Encorton się bierze po to by organizm nie odrzucił zarodka. Aga ma pewnie problem z donoszeniem ciąży i to jedyny sposób. Ja też miałam być na nim, ale wszystko jakoś się pogmatwalo i nie miałam. Bierze się go do chyba około 13 tygodnia ciąży.
Dokładnie tak. Ja biorę encorton od kiedy zaczęło bić serce, od początku dziesiątego tygodnia mam zmniejszyć dawkę i odstawić. Mój lekarz przyznał się na ostatniej wizycie, że przepisał mi go z wielkimi obawami (przy obecnej sytuacji związanej z wirusem), ale wiedział, że to dla mnie duża szansa ☺️ i jestem mu wdzięczna, bo póki co chyba ok, tym bardziej, że śniadanko spotkało się z toaletą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry