Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam rozstępy z okresu dojrzewania na piersiach i na udach.Ja uzywalam bio oil w wieku dojrzewania bo robily mi sie okropne rozstepy kiedy piersi zaczely rosnac. Efekt taki ze niestety mimo duzej regularnosci rozstepy i tak sie robily. Moze jedynie pomogl troszke zeby zbledły szybciej. Tez sadze ze zalezy to od predyspozycji choc wiadomo moze akirat mozna sobie pomoc. Trzeba probowac a moze akurat cos to da
Ja tak mialam zaraz jak sie dowiedzialam o ciazy to bylo jeszcze przed miesiaczka. Ta sama pachwina po ktorej stronie czulam ze bylo jajeczkowanie. Bol pachwiny byl mocny i promieniowal az na cale udo. Wylezalam sie 3 dni...akurat choroba dopadla i przeszlo. Od tego czasu nix nie boli. U mnie mysle ze sie zarodek zagniezdzalBolą Was może jajnik/pachwiny tylko po jednej stronie? Trochę podchodziłam dzisiaj i aż do nogi promieniowało teraz jak odpoczęłam jest już znacznie lepiej.
To moja 1 ciaza ale smaruje sie jak glupia juz bo wiem co bedzie z moimi predyspozycjamiTeż mam rozstępy z okresu dojrzewania na piersiach i na udach.
Odkąd się dowiedziałam o ciąży smaruje się masłem uelastyczniajacym z perfecta mama+ jak mi się skończy poszukam czegoś bardziej zaawansowanego
A kiedy zaczelyscie w poprzednich ciążach traktować piersi jakimiś specjalnymi specyfikami ? Zastanawiałam się nad tym w drogerii ale chyba jeszcze na to za wcześnie?
Od poczatku ciąży??
To chyba się wstrzymam że smarowaniemOd 4 miesiąca. Brzuch miałam gigantyczny a nie mam ani jednego rozstepu.