• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2020

No to jestem po usg....
Maluch ma 4 cm i jestem w 10tc i 5 d :cool2:
Tak jak wczoraj brykal na usg i badaniach ... Tak dzisiaj nic ... nawet rączka czy nózka nie machal :no2:
Jedynie serduszko bilo ... i powiem Wam się się zmartwilam, że nic a nic aktywności ehhh
Teraz będę się martwić aż do 4 maja
Mój wczoraj też był leniwy. Dwa razy pomachał i koniec. Nie martw się [emoji847] serduszko najważniejsze [emoji3531][emoji3531][emoji3531]

reklama
Moje serduszko :)

Załączniki

• Screenshot_20200423-214254_One UI Home.jpg
    Screenshot_20200423-214254_One UI Home.jpg
    187,7 KB · Wyświetleń: 128
O matko dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych prenatalnych ja w sumie nie wiem nic oprócz pierwszej wizyty która miałam w 7 tyg to tak jakoś nie czuje tej ciazy póki chyba nie zobaczę ze to już taki mały człowiek to wtedy to może do mnie dotrze

Hej.
No i ja dziś miałam prenatalne.
Nic się nie przyznawałam bo tak się stresowalam ;)
Niby wszytko ok, ale takie mam mieszane uczucia bo dr nic nie mówiła w trakcie badania tylko na końcu powiedziała że wszystko ok i że jest wszystko w opisie:/
Dzieciak już prawie 7cm, fajnie się ruszał:]
Przeziernosc 1.6, kość nosowa jest, tętno ok
No i głupia ja nie zapytałam się o płeć, ale czuje że powiedziałaby mi że jeszcze za wcześnie na to.

Buziaki dla Waszych brzuszków:* ;)

Witam wieczorkiem :-)
Tez jestem na liscie, jak super :-)
Super zdjecia z badan usg :-) i tez dobrze ze badania wyszly Wam ok :-)
@Martii22 moja ciaza jednak o 1dzien mlodsza od Twojej.. Cos mi sie wkrecilo ze dzis piatek :-)
A do srody czas bedzie mi sie ciagnac niemilosiernie.. Wiem ze na nic nie mam wplywu ale mam nadzieje ze wszystko bedzie oki..
Pozdrawiam Cieplutko :-)

Macie jakiś sprawdzony sposob na ból glowy?
Cały dzień męczą mnie wymioty i ból głowy;// juz nie mogę wytrzymać... Byl spacer, spanie itp i ciągle boli, nie jest to ostry bol ale juz dlugo to trwa i mnie denerwuje. Chcialam ograniczyć srodki przeciwbólowe do minimum bo jednak nic nie pozostaje bez wplywu na malucha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry