kejti1989
Fanka BB :)
Hej laski
dziękuję za wczorajsze słowa otuchy przed usg genetycznym. Ja już jestem po, nadenerwowalam się i naczekalam bo opóźnienie jakieś 40 minut... Lekarz akurat był na operacji..
Więc chciałabym wam przedstawić moje dziecię 54, 9mm
dzisiaj 12+0 wg CRL oraz wg OM, czyli dziecię nadrobilo trochę bo było 5 dni opóźnienia. Termin porodu 06.11, dane z USG: FHR 169/min, NT: 1,1mm, przepływ zylny ok. Kość nosowa uwidoczniona. Po USG ryzyko skorygowane: 21 1:2774, 18 1:3926, 13 <1:20000.
Ciesze się bardzo że jest wszystko ok, dla męża i najbliższych dostałam dostęp przez internet z fotorelacja z USG (kilkanaście zdjęć z usg w dobrej jakości)
Pobrałam też krew na Pappe, wyniki w środę.
Koszt USG + pappa 480 zł
Dzieciątko się ruszało, a nawet skakało, pan doktor powiedział że będzie skoczek lub skoczkinii bo płeć narazie jest jeszcze tajemnica

Więc chciałabym wam przedstawić moje dziecię 54, 9mm

Ciesze się bardzo że jest wszystko ok, dla męża i najbliższych dostałam dostęp przez internet z fotorelacja z USG (kilkanaście zdjęć z usg w dobrej jakości)
Pobrałam też krew na Pappe, wyniki w środę.
Koszt USG + pappa 480 zł
Dzieciątko się ruszało, a nawet skakało, pan doktor powiedział że będzie skoczek lub skoczkinii bo płeć narazie jest jeszcze tajemnica