reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Kochane powiedzcie mi co z ćwiczeniami w ciąży. Czy poczekać do wizyty czy można jakieś lekkie ćwiczenia tak około 20 minut 2-3 razy w tygodniu? Macie jakieś doświadczenia ?

Macie jakieś fajne aplikacje ciążowe na telefon? Ja mam HiMommy 😟ale w sumie zbytnio nic ciekawe tam nie ma. Jedynie liczy dni i niby mówi co się teraz rozwija itp.
Ja zainstalowalam sobie pregnancy, ale poza tym że liczy mi dni i tygodnie to trochę lipa że jest napisane co się dzieje raz w tygodniu na cały tydzień. Fajnie byłoby się dowiadywać czegoś nowego codziennie.
Jeśli ma któraś z Was taka koniecznie dajcie znać jak się nazywa.

Ja zainstalowalam sobie pregnancy, ale poza tym że liczy mi dni i tygodnie to trochę lipa że jest napisane co się dzieje raz w tygodniu na cały tydzień. Fajnie byłoby się dowiadywać czegoś nowego codziennie.
Jeśli ma któraś z Was taka koniecznie dajcie znać jak się nazywa.
Ja zainstalowałam teraz w sumie Preglife(kiedyś ktoś mi polecił ta apke) i tam są opisy jak teraz wygląda dziecko, co czuje teraz mama i co czuje tata...
Taka fajna apka a akurat zrobiłam screena Wam o bólu brzucha bo pisałyście, że jedna ma druga nie koniecznie...
Screenshot_20200307_110429_com.gravid.gravid.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny.
Wygląda na to, że i ja dołączam do grupy :)
Mam na imię Olga.
Rano testowałam. pozytyw [emoji16] Termin z OM wychodzi mi na 16 listopada.
Jestem szczęśliwa, bo bardzo marzyliśmy o tej dzidzi, ale też narazie trochę przerażona bo mam w domu synka 1,5 roku :) więc podejrzewam, że ta ciąża nie będzie tak lajtowa jak za 1- szym razem :)
Witaj [emoji847] u mnie w domu synek 11 miesięcy więc łącze się w bólu hehe [emoji85]
Tak mialam ostatnio jak leciałam do pracy na ostatnia chwile , bolalo po lewej stronie i promieniowalo do pachwiny... trzeba sie oszczędzać w tym 1trymestrze bo niby człowiek sie dobrze czuje i duzo robi a jednak później to wpływa na organizm , tak samo wiecej jak 2-3kg nie powinno sie dźwigać ;)
Yhy powiedz to mojemu synkowi który ma 12kg i chce co chwilę na ręce [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Macie jakieś fajne aplikacje ciążowe na telefon? Ja mam HiMommy [emoji45]ale w sumie zbytnio nic ciekawe tam nie ma. Jedynie liczy dni i niby mówi co się teraz rozwija itp.
Ja mam Preglife - w pierwszej ciąży też używałam.
Ale polecam też himommy bo jest bardzo fajna [emoji4]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry