reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny 😊 mam na imię Sara, mam 23 lata i to moja pierwsza ciąża. tydzień temu w wielkim szoku zobaczyłam 2 kreski na teście, poszlam na krew beta 169, dziś powtórzyłam wynik bety i jest 2835. Zaryzykowalismy z narzeczonym i jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam ze udalo sie za 1 razem. Do teraz jestem w szoku... Aktualnie wychodzi że to 5t0d. Internet pokazuje termin na 31 października- w środę idę do lekarza 🤰

Cześć dziewczyny [emoji4] mam na imię Sara, mam 23 lata i to moja pierwsza ciąża. tydzień temu w wielkim szoku zobaczyłam 2 kreski na teście, poszlam na krew beta 169, dziś powtórzyłam wynik bety i jest 2835. Zaryzykowalismy z narzeczonym i jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam ze udalo sie za 1 razem. Do teraz jestem w szoku... Aktualnie wychodzi że to 5t0d. Internet pokazuje termin na 31 października- w środę idę do lekarza [emoji1768]
Witaj [emoji846]
Gratuluję z całego serduszka[emoji4]

Cześć dziewczyny [emoji4] mam na imię Sara, mam 23 lata i to moja pierwsza ciąża. tydzień temu w wielkim szoku zobaczyłam 2 kreski na teście, poszlam na krew beta 169, dziś powtórzyłam wynik bety i jest 2835. Zaryzykowalismy z narzeczonym i jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam ze udalo sie za 1 razem. Do teraz jestem w szoku... Aktualnie wychodzi że to 5t0d. Internet pokazuje termin na 31 października- w środę idę do lekarza 🤰

Hej :) super! My tez z mężem stwierdziliśmy, że spróbujemy jeden miesiąc jak będzie trzecie to super, jak nie to dwójka jest spoko i nie kombinujemy i tez się udało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry