Mimi9065
Fanka BB :)
DokładnieJa też zawsze twierdziłam, że ciąża to nie choroba. Dopóki nie zaszłamniby nic takiego mi nie jest ale czuje się do kitu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DokładnieJa też zawsze twierdziłam, że ciąża to nie choroba. Dopóki nie zaszłamniby nic takiego mi nie jest ale czuje się do kitu
Kochana może u Ciebie są inne normy i inne jednostki pomiaru stąd też niższy wynik.Wow piękny wynik [emoji175]
Ta moja 70 słabo wygląda a apka mówi 4+6, jutro powtarzam, zobaczyny czy urosła![]()
Ciaza to nie choroba, a urlop macierzynski to urlop[emoji123][emoji1787]
Kochana może u Ciebie są inne normy i inne jednostki pomiaru stąd też niższy wynik.
@ForgetMeeNot, niestety nie mam nr do mojej ginDaj znać jutro ile Ci przyrosła
![]()
Od synka sie zarazilam[emoji40]Przeziębienie?
Współczujęnie wyobrażam sobie jeszcze być chorą poza innymi objawami [emoji33]
Możliwe, a jakie miałaś normy w labie ?Kochana może u Ciebie są inne normy i inne jednostki pomiaru stąd też niższy wynik.
@ForgetMeeNot, niestety nie mam nr do mojej ginDaj znać jutro ile Ci przyrosła
![]()
Ja tez kiedys myslalam, czego te baby chca. Siedza na d przez rok i jeszcze im zle[emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio właśnie się zastanawiałam kto wymyślił nazwę urlop macierzyński. Na bank jakiś facet
-_- najgorzej :/Od synka sie zarazilam[emoji40]
Nie dosc, ze do kitu sie czuje to w masce po domu chodze, bo boje sie, ze znow sprzedam mu to dziadostwo...
[emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio właśnie się zastanawiałam kto wymyślił nazwę urlop macierzyński. Na bank jakiś facet