ewelka8312
Fanka BB :)
Gratulacje :-)Cześć dziewczyny właśnie zrobiłam dwa testy i kreski są na obydwu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku i następne z dzisiaj. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089652Zobacz załącznik 1089653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje :-)Cześć dziewczyny właśnie zrobiłam dwa testy i kreski są na obydwu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku i następne z dzisiaj. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089652Zobacz załącznik 1089653
Gratulacje!!!!Cześć dziewczyny właśnie zrobiłam dwa testy i kreski są na obydwu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku i następne z dzisiaj. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089652Zobacz załącznik 1089653
Gratulacje :-)
Dziękuje, według kalkulatora 6 tydzień według apki niby też (5t6dc) i zastanawiam sie czy iść za 2 tygodnie do lekarza czy za 3. Co doradzacie?Gratulacje!!!!![]()
Na pewno się udalo [emoji4] gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy [emoji7][emoji7]Cześć dziewczyny właśnie zrobiłam dwa testy i kreski są na obydwu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku i następne z dzisiaj. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089652Zobacz załącznik 1089653
Też witam nowe przyszłe mamusie
Ja też dzisiaj odczuwam pierwsze mdłości i nie wiem czy to przez ciaze czy przez pierwsza tabletkę Duphastonu [emoji1785]
Cześć dziewczyny właśnie zrobiłam dwa testy i kreski są na obydwu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku i następne z dzisiaj. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089652Zobacz załącznik 1089653
Witaj. GratulacjePiękne, grube krechy!
U mnie helikoptera ciąg dalszy.
Co do pytania @Ewarut ciśnienie mam w normie.
Na chwilę obecną nawet nie wiecie jak się cieszę, że jestem w domu na wychowawczym
Nie wyobrażam sobie teraz dojazdów do pracy komunikacją miejską. A zwolnienie z pracy w 4 tygodniu też raczej słaba opcja
Ile kwasu foliowego przyjmujecie?
Bo z witamin biorę Pregna Plus ale z kwasem foliowym mam jakieś zaciemnienie mózgu![]()
Dzięki za przypomnienie, bo bym witaminy nie wzięła po śniadaniu [emoji2356]Witaj. GratulacjePiękne, grube krechy!
U mnie helikoptera ciąg dalszy.
Co do pytania @Ewarut ciśnienie mam w normie.
Na chwilę obecną nawet nie wiecie jak się cieszę, że jestem w domu na wychowawczym
Nie wyobrażam sobie teraz dojazdów do pracy komunikacją miejską. A zwolnienie z pracy w 4 tygodniu też raczej słaba opcja
Ile kwasu foliowego przyjmujecie?
Bo z witamin biorę Pregna Plus ale z kwasem foliowym mam jakieś zaciemnienie mózgu![]()
Na pewno się udalo [emoji4] gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy [emoji7][emoji7]
I oby były spokojne, dzięki zobaczymy co będzie, Jutro chce sie zapisać na wzyte za 2 tyg i zastanawiam sie nad betą.Super [emoji846][emoji846]
Gratuluje i witam na listopadowych mamach [emoji7]