1
1972ja
Gość
Witam wszystkich.Ja również mam termin na listopad
Jestem tutaj nowa ale myślę że zostanę na dłuuuugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej ja jutro też mam wizytę i też mam nadzieję, że usłyszę serduszko. Który to Twój tydzień byłaś już na usg?Witajcie w ten wtorkowy poranek. Ja dalej katar mam nos zawalony, gardło jakby niby mniej. Dziś u mnie śniadanie śnieg, gdzie dawno nie było śniegu. Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku i serduszko też już będzie.
Tak na usg już byłam, ale wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz mówił że 4 tydzień. Natomiast według ostatniej miesiączki 8 a nawet początek 9 tygodnia. (Ostatnia miesiączka 3.02). A u Ciebie jak to wygląda?Hej ja jutro też mam wizytę i też mam nadzieję, że usłyszę serduszko. Który to Twój tydzień byłaś już na usg?
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.Cześć Dziewczyny. Nie wiem czy sledzicie na bieżąco co się dzieje z tym koronawirusem ale robi się coraz gorzej. Dziś mają wprowadzić kolejne restrykcyjne ograniczenia. Wczoraj nie wyszłam z domu ale tatuś jechał do swoich rodziców i mijał samochody wojskowe. Jestem przerażona bo niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego i przez nich ten wirus będzie nadal się rozprzestrzenial. Wybralysmy sobie naprawdę trudny czas na ciążę. Miłego dnia
Ja byłam wczoraj na usg był to mój 6 tyd i 3dzien zarodek miał 1.9mm i nie było jeszcze serduszka. Lekarz mi powiedział, że zarodek jest za mały i w ciągu tygodnia się wszystko rozstrzygnie...Tak na usg już byłam, ale wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz mówił że 4 tydzień. Natomiast według ostatniej miesiączki 8 a nawet początek 9 tygodnia. (Ostatnia miesiączka 3.02). A u Ciebie jak to wygląda?
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.