Anna9876
Fanka BB :)
Ja teraz wg om 6.6 a wg usg 7.2 i suszy nie mamDziewczyny wybaczcie, że o to pytam ale musze. Na początku jak sie dowiedziałam o ciąży śluz był podobny jak w dni płodne. Teraz w ogóle jest brak śluzu. Miałyście może podobnie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja teraz wg om 6.6 a wg usg 7.2 i suszy nie mamDziewczyny wybaczcie, że o to pytam ale musze. Na początku jak sie dowiedziałam o ciąży śluz był podobny jak w dni płodne. Teraz w ogóle jest brak śluzu. Miałyście może podobnie?
A wiesz kiedy była owulacja? Może później niż zazwyczaj?
U mnie roznie... na poczatku susza jak na pustyni wiec sie nie zoorientowalam ze wg ciaza wchodzi w rachube. Dopiero teraz cos sluz sie pojawia ze mam wrazenie ze to @ .. wiec co kobieta to inne odczucia..
Ja mam od 6tc dużo białego śluzu.
Ja na początku przed dniem spodziewanej miesiączki miałam susze. Dlatego myślałam że nic z tego nie wyszło. Dopiero gdzieś tak w 5 tygodniu sluz przyszedł i mam do tej pory.
To rzeczywiście u każdej z tego co piszecie inaczej jest. Zobaczymy co jutro u mnie po wizycie wyjdzie.Ja teraz wg om 6.6 a wg usg 7.2 i suszy nie mamale wcześniej w 4 i 5 tygodniu śluzu było więcej
HeheMówicie już starszym dzieciom, że będzie nowy dzidziuś w rodzinie? Mojemu 2.5-latkowie mówię, żeby szoku nie było. I żeby po matce nie skakał, bo dzidziuś placze [emoji28]
Wg OM 6+6A który masz tydzień ciąży?
Gratulacje ☺ ile mierzy Twoja dzidzia ?Ja jestem juz po drugiej wizycie [emoji4] Jest serduszko, dzisiaj słyszałam jak bije [emoji3590] wedlug usg 7t6d i pani doktor powiedziała, ze wszystko jest dobrze [emoji3059]
Super wiadomość [emoji3][emoji3][emoji8]Ja jestem juz po drugiej wizycie [emoji4] Jest serduszko, dzisiaj słyszałam jak bije [emoji3590] wedlug usg 7t6d i pani doktor powiedziała, ze wszystko jest dobrze [emoji3059]