Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny. Czy Wy na swoich zdjęciach z usg widzicie już zarys malucha? Bo ja widzę tylko ciemną długą plamę [emoji849]
Hej, witaj [emoji4]. Gratuluję serduszka [emoji3590]Cześć dziewczynyChciałabym się dołączyć do Waszego sympatycznego grona listopadowych mamusi
We wtorek byłam na 2 wizycie u ginekologa, było widać serduszko [emoji3590] Obecnie 7t4d.
Cześć dziewczynyChciałabym się dołączyć do Waszego sympatycznego grona listopadowych mamusi
We wtorek byłam na 2 wizycie u ginekologa, było widać serduszko [emoji3590] Obecnie 7t4d.
Najlepiej z ginem się skontaktować. Bo są bezpieczne ale na receptę.Dziewczyny czy jakieś domowe sposoby na infekcje intymna? Albo leki z apteki które można przyjmować w ciąży? Noszę bielizne bawełniana i nie używam wkładek a mimo to coś się przyplątało...
Cześć dziewczyny. Czy Wy na swoich zdjęciach z usg widzicie już zarys malucha? Bo ja widzę tylko ciemną długą plamę [emoji849]
Ja miałam ostatnie w 6 tyg a kolejne w 12 tyg bo mi wizyty odwolaliCześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...