Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
Cześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
Ja jestem juz po drugiej wizycie [emoji4] Jest serduszko, dzisiaj słyszałam jak bije [emoji3590] wedlug usg 7t6d i pani doktor powiedziała, ze wszystko jest dobrze [emoji3059]
Ja jutro mam o 14 u innego lekarza i zobaczymy czy potwierdzi diagnozę, że pęcherzyk pusty bez zarodka i serduszka. Miesiączka ostatnia 3.02 nie wiem jak moje owulacje i cykle, bo od skończenia antykoncepcji są różne. Ja jestem nastawiona na obie opcje, ale iskierka nadziei jest że wszystko może być dobrze. Chociaż już sama nie wiem co myśleć. Jutro wszystko sie okaże na wizycie prywatnej.Ktoś jeszcze dziś wizytuje??? ja jutro o 20- jesli nie przełoży. Do tej pory u mnie było-,,Niech się dzieje wola nieba..." bo piąte dziecko to tak nie bardzo, ale mnie jakis stres dzis dopadł- co bedzie- jak nie bedzie... chyba jednak chcę tą dzidzie
Hej ja maiałam pierwsze usg 5t5d wg OM wychodzi 6t4d i kolejna wizyta również prenatalne za 6 tygodni. Mój lekarz powiedział że w obecnej sytuacji jeśli nic się nie będzie działo lepiej sobie odpuścić wizytyCześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
Serio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.Ja widzę zarys, jest głowa, widać tak jakby rączki i nóżki [emoji3059] ktory masz tydzień?
Ja też nigdy nic nie widzę na tych USGSerio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.
Zobacz załącznik 1100671
Serio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.
Zobacz załącznik 1100671