Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Usg miałam robione z 1,5 tyg temu, był tylko pęcherzyk. Miałam plamienia i w szpitalu kazali powtórzyć usg. W Om 8 tcPierwsza wizyta? Aż głupio pisać bo tak nas dużo że nie wiadomo co kto i jak, no ale spytam- który tydzień?
Jeju biedna , współczujęHej Dziewczyny. Ja od paru dni poprostu wegetuje, nie żyje [emoji1785] to jest straszne, mój dzień kręci się tylko wokół "niedobrze mi, mdlo,coś muszę zjeść ale na nic nie mam smaku" [emoji24] serio, wczoraj już wyłam jak bóbr przy mężu, bo jestem kompletnie bez siły, na nogach się ledwo trzymam, najchętniej cały dzień w łóżku. Jak sobie pomyślę ile jeszcze do końca I trymestru to mnie odrzuca.. Mam nadzieję że u Was lepiej. Miłego dnia [emoji846]
Cześć dziewczyny
Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty@agabaj92 oby wszystko było dobrze
Dopiero wrocilam z laboratorium. Godzinę czekałam,ale tam zawsze wolni idzie. Przy wejściu stoi pan w maseczce i z termometrem, do tego ankieta do wypelnienia.
Miłego dnia![]()
Tak jak to nawet więcej..zanim usnę, to ze dwa razy..Cześć laski.
Powodzenia wizytującym dzisiaj.
4x w nocy wstawałam na siku, też tak często biegacie do WC? [emoji29]