Gina86
Fanka BB :)
Wygrałaś [emoji3081][emoji106][emoji122]Ja bym zjadła homara. Którego nigdy w życiu nie jadłam. .ale chcę homara i nie interesuje mnie jak to maz to załatwi po świętach ma być homar..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygrałaś [emoji3081][emoji106][emoji122]Ja bym zjadła homara. Którego nigdy w życiu nie jadłam. .ale chcę homara i nie interesuje mnie jak to maz to załatwi po świętach ma być homar..
Haha nie przykro mi , tylko dziś robilam łazanki , bigos mam w słoiku ,wiec to nie mój [emoji23][emoji23][emoji23]Ty nie mieszkasz u mnie w bloku [emoji23]?
Od kilku dni bigos czuje od sasiadow[emoji23]
Ja też nie umiem zrobić glutenowych[emoji23]Hej to ja przed dieta nie lubiłam naleśników a te bezglutenowe uwielbiam [emoji7] mam super przepis wchodzą puszyste i elastyczne nadają się np do krokietów
Za to maz i mlodziak dadzą się pokroić za naleśniki, placki, racuchy, a ja nieeeeeee [emoji87]Serio? a ja bym mogła naleśniki, pancakesy, omlety na słodko jeść codziennie na śniadanie [emoji39]
Mmmm racuchy.... uwielbiam [emoji39][emoji7]Za to maz i mlodziak dadzą się pokroić za naleśniki, placki, racuchy, a ja nieeeeeee [emoji87]
To rzuć przepis bo ja zapalenia jelit i też nie jem pszennej i żytniejHej to ja przed dieta nie lubiłam naleśników a te bezglutenowe uwielbiammam super przepis wchodzą puszyste i elastyczne nadają się np do krokietów