Ewarut
Fanka BB :)
Ja zawsze w każdej farbowałam.Dziewczyny... pytanie może banalne, co powiecie na temat farbowania włosów? W pierwszym trymestrze. Niby bez amoniaku, ale te nie pokryją siwych... można? Nie można? Farbowalyscie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze w każdej farbowałam.Dziewczyny... pytanie może banalne, co powiecie na temat farbowania włosów? W pierwszym trymestrze. Niby bez amoniaku, ale te nie pokryją siwych... można? Nie można? Farbowalyscie?
Chyba kojarze ten wpis i ceny były spore. No jasne dziecko przyjdzie nawet w brzuchu to dość spore wydatki, ale cóż ja stwierdziłam że jak narazie prywatnie do ginekologa chodze do starszej babki ale ta mi wszystko wytłumaczy itd a nie ma nfz do faceta który mi chciał usuwać ciąże.U mnie wizyty trochę droższe, kiedyś wklejałam zdjęcie z cennikiem z mojej kliniki ale już nie chce o tym myślećogólnie z mężem nastawialiśmy się na duże wydatki, bo jeśli się ktoś decyduje na dziecko to chyba trzeba się z tym liczyć
![]()
U mnie wizyty trochę droższe, kiedyś wklejałam zdjęcie z cennikiem z mojej kliniki ale już nie chce o tym myślećogólnie z mężem nastawialiśmy się na duże wydatki, bo jeśli się ktoś decyduje na dziecko to chyba trzeba się z tym liczyć
![]()
Boję się pomyśleć jak będziecie wyliczać kasę jak będziecie robić wyprawkę.
Ale dam Wam radę dla dzieciątka, które urodzicie i tak będzie najważniejsza Wasz matczyna miłość....
Święta prawda, znam matki ktore zyja skromnie, nie bylo ich stać na prywatnych lekarzy, dodatkowe badania, wózki kupowały używane no-name, uzywane ciuszki itp a są najlepszymi matkami na świecieBoję się pomyśleć jak będziecie wyliczać kasę jak będziecie robić wyprawkę.
Ale dam Wam radę dla dzieciątka, które urodzicie i tak będzie najważniejsza Wasz matczyna miłość....
Ja też bym poszła do fryzjera, ale tylko po to by po siedzieć te 2,5 godz. Odpoczac[emoji23][emoji23][emoji23]Ja ogólnie od roku nie malowałam włosów bo lubię mój naturalny kolor ale marzy mi się jednak spowrotem wrócić do blond więc czekam aż to wszystko minie i będzie można udać się bez strachu do fryzjera [emoji16]