Ewarut
Fanka BB :)
Ja zawsze w każdej farbowałam.Dziewczyny... pytanie może banalne, co powiecie na temat farbowania włosów? W pierwszym trymestrze. Niby bez amoniaku, ale te nie pokryją siwych... można? Nie można? Farbowalyscie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze w każdej farbowałam.Dziewczyny... pytanie może banalne, co powiecie na temat farbowania włosów? W pierwszym trymestrze. Niby bez amoniaku, ale te nie pokryją siwych... można? Nie można? Farbowalyscie?
Chyba kojarze ten wpis i ceny były spore. No jasne dziecko przyjdzie nawet w brzuchu to dość spore wydatki, ale cóż ja stwierdziłam że jak narazie prywatnie do ginekologa chodze do starszej babki ale ta mi wszystko wytłumaczy itd a nie ma nfz do faceta który mi chciał usuwać ciąże.U mnie wizyty trochę droższe, kiedyś wklejałam zdjęcie z cennikiem z mojej kliniki ale już nie chce o tym myślećogólnie z mężem nastawialiśmy się na duże wydatki, bo jeśli się ktoś decyduje na dziecko to chyba trzeba się z tym liczyć
![]()
U mnie wizyty trochę droższe, kiedyś wklejałam zdjęcie z cennikiem z mojej kliniki ale już nie chce o tym myślećogólnie z mężem nastawialiśmy się na duże wydatki, bo jeśli się ktoś decyduje na dziecko to chyba trzeba się z tym liczyć
![]()
Boję się pomyśleć jak będziecie wyliczać kasę jak będziecie robić wyprawkę.
Ale dam Wam radę dla dzieciątka, które urodzicie i tak będzie najważniejsza Wasz matczyna miłość....
Święta prawda, znam matki ktore zyja skromnie, nie bylo ich stać na prywatnych lekarzy, dodatkowe badania, wózki kupowały używane no-name, uzywane ciuszki itp a są najlepszymi matkami na świecieBoję się pomyśleć jak będziecie wyliczać kasę jak będziecie robić wyprawkę.
Ale dam Wam radę dla dzieciątka, które urodzicie i tak będzie najważniejsza Wasz matczyna miłość....
Ja też bym poszła do fryzjera, ale tylko po to by po siedzieć te 2,5 godz. Odpoczac[emoji23][emoji23][emoji23]Ja ogólnie od roku nie malowałam włosów bo lubię mój naturalny kolor ale marzy mi się jednak spowrotem wrócić do blond więc czekam aż to wszystko minie i będzie można udać się bez strachu do fryzjera [emoji16]