katee.kay
Fanka BB :)
O, trzecie dziecko, gratkiTo będzie moja trzecia, więc mam do niej prawo. Po 30 tygbiore od swojego lekarza druczek aby zgłosić się z nim na ustalenie terminu w szpitalu na cesarkę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O, trzecie dziecko, gratkiTo będzie moja trzecia, więc mam do niej prawo. Po 30 tygbiore od swojego lekarza druczek aby zgłosić się z nim na ustalenie terminu w szpitalu na cesarkę.
Brałaś może nospe? Pomogła Ci coś?Mi właśnie dziś doszedł taki ból brzucha jak opisujesz. U mnie 10+3 i też czuję się fatalnie![]()
Te opaski z taką kulką uciskającą? Słyszałam ze na chorobę lokomocyjna bardzo dobre są
Powiem tak bez ogródek - załatw sobie od psychiatry zaświadczenie, że panicznie się boisz porodu i bez niczego robią Ci cesarkę po okazaniu papierka od psychiatry.O, trzecie dziecko, gratkiFajnie, przyznam, że trochę zazdroszczę cesarki. Ja porodu się boję, naczytałam się tylu rzeczy o tych pęknięciach i różnych masakrycznych powikłaniach, że trochę słabo się robi. No, ale cesarki też bym się bała, więc bądź tu człowieku mądry
![]()
Ja nie miałam biegunek.A właśnie odnośnie tej Celiakliě mieliście przy niej biegunkę? I czy to jest wykrywalne tylko przez gastroskopie i kolanoskopie?
Mam taki plan, myślę, że nie powinno być większego problemu. W zasadzie "całe życie" się na cesarkę właśnie nastawiałam. Okazuje się jednak, że problem mam trochę w głowie. Sama się sobie dziwie, że powielam te bezmyślne mity - że jednak poród sn to jakiś taki niby 'lepszy', że dziecko przez kanał przechodzi, więc też tych bakterii od matki trochę dostaje/co rodzina powie. Naprawdę, w życiu bym siebie nie podejrzewała o takie rozterki, a jednak są. Ma któraś podobnie, czy tylko ja mam zrytą bańkę w tym temacie?Powiem tak bez ogródek - załatw sobie od psychiatry zaświadczenie, że panicznie się boisz porodu i bez niczego robią Ci cesarkę po okazaniu papierka od psychiatry.
Co rodzina powie? Nie rozumiemMam taki plan, myślę, że nie powinno być większego problemu. W zasadzie "całe życie" się na cesarkę właśnie nastawiałam. Okazuje się jednak, że problem mam trochę w głowie. Sama się sobie dziwie, że powielam te bezmyślne mity - że jednak poród sn to jakiś taki niby 'lepszy', że dziecko przez kanał przechodzi, więc też tych bakterii od matki trochę dostaje/co rodzina powie. Naprawdę, w życiu bym siebie nie podejrzewała o takie rozterki, a jednak są. Ma któraś podobnie, czy tylko ja mam zrytą bańkę w tym temacie?![]()
Mój mąż ma straszne biegunki miały ustąpić jak wytna woreczek, wycięli po tym okazało się że kwasy w żołądku cofają się do dwunastnicy.. Ma zapalenie jelit. Gastroskopia wysza dobra. Ale jak np zje pierogi, paluszki ogólnie po jedzeniu ma biegunki takie, że aż mu słabo i blednie.Ja nie miałam biegunek.
Anemia non stop. Codzienny ból brzucha. Bardziej zaparcia miałam.
Kolonoskopia jest zbędna. Gastroskopia dwunastnicy z wycinkami do zbadania to kluczowe w diagnostyce