aga053
Fanka BB :)
Kolejność analiz tych witamin jest losowaNo według tego rankingu ten prenatal co biorę ma dobre opinie więc zostaje przy nim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejność analiz tych witamin jest losowaNo według tego rankingu ten prenatal co biorę ma dobre opinie więc zostaje przy nim
Ja brałam prenatal duo teraz gin polecił mama dha ale sama stwierdziłam że za słaby skład skończę opakowanie i kupię coś innegoTo w takim razie co bedziecie brały w 2 trymestrze? Nie znalazłam nic na liscie powyżej co by miało dobra opinię... Trzeba brać 2 różne suplementy?
Zglupialam teraz i nie wiem juz... skończyłam pregne start i od 2 dni biorę femibion 2 ale to chyba slaby wybór
Ja biorę oddzielnie wszystkie witaminy, bo nie chciałam brać kwasu foliowego w formie syntetycznej
Chodziło mi raczej o o cenę 4.5/5 mój błąd nie dopisałam wg ocenKolejność analiz tych witamin jest losowa
Też mam tak z czosnkiem, kilka dni temu zjadłam sos czosnkowy do frytek, a teraz na sama myśl chce mi się wymiotowac a zawsze tak lubialamOoo my właśnie wczoraj zamowilismy te poduszkę tylko taka z lidla, mam nadzieję że też się sprawdzi... I lidlomixa
Kurde mieliśmy wczoraj tortille z warzywkami i lekkim sosem czosnkowym na obiadokolacje o 17 i te 3 łyżeczki sosu nie dały o sobie zapomnieć do rana już nie rusze czosnku
Mam pytanie do dziewczyn ktore juz są wprawione w bojach, czy w drugiej ciąży czułyscie szybciej ruchy dziecka niz w pierwszej? Jesli tak to czy duzo szybciej?
Jodid miał pojawić się na koniec kwietnia a wczoraj wyczytałam, że ma być w grudniu [emoji2356]W jaki sposób suplementujesz jod? Teraz w aptekach nie ma jodidu, a kelpu trochę się obawiam w ciąży...