• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2020

Moja wizyta chyba będzie znowu odwołana, bo w Kielcach kilka przypadków koronawirusa w tym szpitalu co mój przyjmuje..jestem już półtora miesiąca bez lekarza i znowu pewno o miesiąc się przesunie..
Ale 28 prenatalne jeśli nie odwołają i liczę że coś się dowiem..
Zaraz zadzwonię o badanie krwi,bo jeszcze nie miałam i wyniki to chyba sama z internetem odczytam... Masakra...
A nie masz możliwości na szybkości znaleźć jakiegoś innego gina?
Jeśli znowu Ci odwołaja to niepoważne będzie:( no ale jeśli miałoby być ryzyko zarażenia no to nie ma wyjścia...

reklama
Dzień dobry😉
My dziś zaczęliśmy dzień bardzo wcześnie, bardzo wcześnie... O 6.20 😱😱
Było by dobrze ale dzisiaj czuje się i wyglądam jak jakaś babajaga. Aż w lustro nie mogę patrzeć...

Wszystkim dziewczynom wizytujacym życzę powodzenia i czekam na wieści 😁😁

Aspen współczuję powrotu do pracy...

Ja juz tez nie mogę się doczekać mojej wizyty u lekarza. A to dopiero 05.05😔 już fisiuje czy na pewno jest wszystko okej...

Powodzenia wszystkim na wizytach :)
Ja też oczy na zapalki[emoji2356] co wieczór oglądamy dom z papieru, dopiero pierwszy sezon skończyliśmy. Jeszcze trochę niedospimy [emoji849]

Miłego dnia [emoji41]

Kielce odpadają a myślałam , że kogoś innego wezmę ale tam wszyscy w tych szpitalach co zarażenie... U mnie nie ma nikogo, a w okolicy swoje pacjentki przyjmują tylko.... No ale może te prenatalne jak będą robic to będę wiedzieć czy jest ok i to mi wystarczy na jakiś czas..
To może podzwon po tej okolicy, wyjaśnij sytuację, bo jest wyjątkowa. Moze jednak w takiej sytuacji zdecydowaliby się Cie przyjąć?

Dzień dobry[emoji6]
My dziś zaczęliśmy dzień bardzo wcześnie, bardzo wcześnie... O 6.20 [emoji33][emoji33]
Było by dobrze ale dzisiaj czuje się i wyglądam jak jakaś babajaga. Aż w lustro nie mogę patrzeć...

Wszystkim dziewczynom wizytujacym życzę powodzenia i czekam na wieści [emoji16][emoji16]

Aspen współczuję powrotu do pracy...

Ja juz tez nie mogę się doczekać mojej wizyty u lekarza. A to dopiero 05.05[emoji17] już fisiuje czy na pewno jest wszystko okej...
Na mojej twarzy coraz więcej krost... Wyobraź to sobie... Już nawet mi się nie chce w lustro patrzeć bo mam wrażenie że taka stara i brzydka ta twarz...

Zupełnie jak ja, też moja 3 ciąża i bardzo źle to znoszę, do tego martwię się jak dam radę z 3 dzieci, przeraża mnie niemowlę w domu jestem tak zdolowana zmęczona że mam dość, jeszcze ten koronawirus, martwię się gdzie rodzic będę nie ogarniam tego
To mnie przerażenie chwyta, jak to będzie z drugim [emoji3526] przecież maluszek tyle czasu pochłania, że boję się, że starszak poczuje się zaniedbany. I jaki starszak? Przecież to też maluszek mamusi [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry