• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2020

Cześć laski :) Ja jeszcze brzuszka nie mam, bo i u mnie zakrywa tłuszczyk 😜 Natomiast mam takie bardzo dziwne odczucia jak kicham (!), szczegolnie z rana w łóżku, to mam brzuch tak spięty, że aż boli. To samo rano przy przewracaniu się/zmienianiu pozycji, jak nie jestem jeszcze wybudzona, też czuję jakieś jakby napięcie w brzuchu i sprawia to wtedy spory dyskomfort. Dziś nad ranem przy mocniejszym kichnięciu aż się za brzuch złapałam lol, ki diabeł...

A w ogóle to udanej środy Wam życzę i gratuluję wszystkich badań i zdjęć!
Mam to samo, przy kichaniu zawsze łapię sie za brzuch bo ból jest taki dziwny i takie mocne napięcie powstaje.
Czytałam ze to normalne bo tam wszystko rośnie, ale tez mnie to zaniepokoilo troche.

reklama
Witam się od rana i ja. Dziś nie mogłam spać, miałam dziwne sny i mdlilo mnie bardzo, dopiero nad ranem przestało więc wstałam po 5.00 i zrobiłam tatusiowi śniadanie do pracy, miałam ciasto francuskie, wrzuciłam pasate pomidorową, mozzarellą, czarne oliwki i ostre papryczki. Zrobiłam z tego warkocz, zapieklam i ojciec głodny w pracy nie będzie. Później pojechałam do apteki i na rynek po świeże owoce i warzywa. Przechodziłam koło cukierni i pączki się do mnie uśmiechały więc wzięłam jednego z różą no i do domu ze mną nie dojechał. Więc dziś mam na prawdę dobry dzień bo bez mdłości :) trzymam kciuki za Was i Waszej wizyty 😘

Mam to samo, przy kichaniu zawsze łapię sie za brzuch bo ból jest taki dziwny i takie mocne napięcie powstaje.
Czytałam ze to normalne bo tam wszystko rośnie, ale tez mnie to zaniepokoilo troche.

Też tak mam, jakby taki skurcz ale jest od zawsze w jednym miejscu🧐 koło pępka po prawej stronie.

Ja zaraz jadę na krew, oby nie było kolejki😞

Witam się od rana i ja. Dziś nie mogłam spać, miałam dziwne sny i mdlilo mnie bardzo, dopiero nad ranem przestało więc wstałam po 5.00 i zrobiłam tatusiowi śniadanie do pracy, miałam ciasto francuskie, wrzuciłam pasate pomidorową, mozzarellą, czarne oliwki i ostre papryczki. Zrobiłam z tego warkocz, zapieklam i ojciec głodny w pracy nie będzie. Później pojechałam do apteki i na rynek po świeże owoce i warzywa. Przechodziłam koło cukierni i pączki się do mnie uśmiechały więc wzięłam jednego z różą no i do domu ze mną nie dojechał. Więc dziś mam na prawdę dobry dzień bo bez mdłości :) trzymam kciuki za Was i Waszej wizyty 😘

Ja też pojechałam na zakupy szybkie i widziałam Panią co arbuza miała to kupiłam, no i 2 lody a mam kaszel i katar ale to wszystko przeziębienie i przejść nie może. No ale cóż jeden może być jak nikt nie widzi 😁😁

Dziewczyny,przezylam dzisiaj rano koszmar😪
Obudzilam sie o 2 na siku, wszystko bylo ok.
O 5 Znowu mi sie chcialo, ide do lazienki, sciagam spodnie a one cale we krwi!!! Doslownie juz zaczynaly przeciekac, zywa krew. Od razu zrobilo mi sie slabo, zachcialo mi sie ryczec, maz wracal dopiero z pracy.
Pojechalam od razu na IP, nie chcieli mnie w ogole przyjac,bo maja full miejsc zajetych, a z plamieniem to powinnam sie zgłosić doswojego lekarza bo oni nie przyjmuja teraz takich przypadkow!!! Wiec mowie, ze jakby to było plamienie to bym nie panikowala, ale to naprawde zywa krew i to calkiem sporo. Dyzurujaca pielegniarka/polozna(?) powiedziala ze ona musi zobaczyc to krwawienie.. zabrala mnie do toalety dla niepelnosprawnych, musialam sciagnac spodniei pokazac jej wkladke...masakra.. dopiero wtedy stwierdzila ze mam usiasc i czekac na lekarza...

Siedzialam juz zaryczana w tej poczekalni,cZArne mysli, w koncu przyszedl lekarz,zbadal mnie - serduszko bije, kosmowka sie nie odkleja, krwawienie nie wiadono z jakiego powodu🤷🏼‍♀️ przepisal duphaston i mam obserwować..

Ale masakra,nie zycze nikomu takich przezyc😪😪
Współczuję na szczęście wszystko dobrze się skończyło, będzie dobrze

@Kasacja dobrze ze tak to się skończyło, nie przemęczaj się i będzie wszystko dobrze. A z pokazywaniem wkładki to już chwyt poniżej pasa... już widzę siebie jakbym płakała w tej toalecie...
@aspen11 super, ze już jesteś po prenatlanych i gratuluje ze wszystko dobrze 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry