Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też 4 ciaza i zdecydowanie najgorszaNo właśnie z tym tyciem to też średnio na samym poczatku szybko 6kg przytylam A od mają waga stoi w miejscu niby dziecko przybiera na wadze ale słabo ufam swojemu lekarzowi niestety ...prenatalne mam nadzieję wszytko wyjaśnia.. super że wasze maluchy daja znać o sobie to jest coś pięknego czuć ruchy malucha w brzuszkumdłości również co jakiś czas wracaja A jak uwielbiałam czekoladę tak teraz patrzeć na nia nie mogę czasem coś słodkiego zjem ale bez porównania z przed ciąży czy moich poprzednich ciąż myślałam że może źle znoszę ciążę bo to dziewczynka A mam 3 synów ale okazało się że jednak też syn z tad tak mnie niepokoi wszystko bo nigdy tak zle się nie czułam
Sprawdź sobie cukier godzine po posiłku. Powinien być niższy niż 140.U mnie nawrót mdlości spowodowała bardzo duza dawka żelaza, gin kazał zmniejszyc i jest odrazu lepiej
Kurde, nie wiem co z tym moimi cukrami, mam glukometr w domu i dzisiaj ogarnełam jak go używać i wyszło, ze na czczo mam cukier 70... wiec niski a tyje trochę za dużo.
Mam nadzieje, ze krzywa coś wyjaśni.
Mój wczoraj tak buszowal, ze nie mogla zasnąć... melduje się w 24 tc![]()
Zobacz załącznik 1145842
Pierwsze kupione przez tatusia``Nie ważne jakie ale liczy się napis`` jego słowa
To nasze pierwsze maleństwo i po prostu oszalał i już nie może doczekać się kiedy będzie z nami malutka![]()
Mi to ginekolog polecił Link do: Gluco test, roztwór doustny, glukoza, o smaku pomarańczowym, 300 mlJa mam w następnym tygodniu obciążenie glukoza i nie wiem jak to zniose. Może być ciężko![]()
Mi to ginekolog polecił Link do: Gluco test, roztwór doustny, glukoza, o smaku pomarańczowym, 300 ml
Najlepiej dobrze schłodzić w lodówce. A jak bedziesz brać od nich glukoze, to weź sobie dobrze schłodzoną wodę do rozpuszczenia.