AMysz
Fanka BB :)
2 listooad. a ty?
Hej jestem też z okolic Leszna. Na kiedy termin? Może spotkamy się na porodówce [emoji13]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej jestem też z okolic Leszna. Na kiedy termin? Może spotkamy się na porodówce [emoji13]
Ja czekam jeszcze 15 min i spadamU mnie dziś drugie podejście obciążenia glukoza. Jestem już po 2 pobraniach krwi i została jeszcze godzinka, ostatnie pobranie i do domku. Myślę że skoro wytrzymałam pierwsza godzinę to dam radę i następną![]()
Ja też jeszcze 15 minut i wkoncu coś będę mogła zjeśćJa czekam jeszcze 15 min i spadam
pierw było mi niedobrze i mialam długo odruch wymiotny , ale udało się
marze o kawie juz i oczywiście jedzonku
![]()
Ja miałam problem taki pare tygodni temu ale bardziej mi się napinała jak leżałam na plecach , pulsowanie raczej nie , ciężko nazwać w sumieDziewczyny czy czujecie czasem jakby pulsowanie macicy? Całkowicie bezbolesne. Zastanawiam się czy to skurcze czy czkawka dziecka, o której piszą, że się pojawia.
Czuje czasem mi się napina i twardnieje trwa to chwilke i przestaje.Dziewczyny czy czujecie czasem jakby pulsowanie macicy? Całkowicie bezbolesne. Zastanawiam się czy to skurcze czy czkawka dziecka, o której piszą, że się pojawia.
Mnie się wtedy brzuch nie napina, nie twardnieje. Po prostu jakby pulsowało co kilka sekund na początku i stopniowo się wycisza. Całość trwa kilkanaście sekund. Raczej na dole brzucha.Czuje czasem mi się napina i twardnieje trwa to chwilke i przestaje.
Wynik masz super [emoji3526]Już po glukozie , wyniki chyba ok ?