AMysz
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie, teraz NFZ. Tak sobie, prywatnie było lepiej [emoji14]
NFZ czy prywatnie?
Jesteś zadowolona z opieki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NFZ czy prywatnie?
Jesteś zadowolona z opieki ?
Ja byłam na początku ciąży kilka razy na NFZ i nie byłam zadowolona na 5 wizyt tylko raz trafiłam na "dobry dzień" z USG zdjęcie dostałam tylko dwa razy pozatym zero informacji poza "wszystko w normie" i nawet na monitor podczas USG nie pozwolił spojrzeć to straszne.W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie, teraz NFZ. Tak sobie, prywatnie było lepiej [emoji14]
Chyba trzeba bedzie zainwestować w suszarkę i ja postawić w kuchni, tak jak pralkę mam w kuchni pod zabudowa [emoji51]
Czekam na opinieJa też mam pralkę w kuchni w szafce gospodarczej . Suszarka miała stać na niej ale szkoda mi było niszczyć szafkę bo mam tam chemię domową pochowana więc to dobre miejsce żeby zabezpieczyć ja przed dziećmi. A od dziś jestem właśnie posiadaczką suszarki która stoi w łazience. Pierwsze pranie już się suszy [emoji3][emoji3]Zobacz załącznik 1152207
Świetnie że wszystko w porządkuMiałam dzisiaj wizytę. 23t0d, płeć niezmiennie taka sama ;-) 550 g. Wszystkie wymiary dobre :-) Szyjka długa, zamknięta :-)
Ja byłam na początku ciąży kilka razy na NFZ i nie byłam zadowolona na 5 wizyt tylko raz trafiłam na "dobry dzień" z USG zdjęcie dostałam tylko dwa razy pozatym zero informacji poza "wszystko w normie" i nawet na monitor podczas USG nie pozwolił spojrzeć to straszne.
Gdybym nie zapytała o badania genetyczne czy połówkowe to też by mi nie powiedział że trzeba zrobić a to pierwsza ciąża i wcale nie musiałam o tym wiedzieć. Pozatym czasami trafiały się "głupie odżywki na odczepnego" więc sobie go odpuściłam
Wow ale extra suszarka [emoji16][emoji16] daj znać jak sie suszy [emoji4]Ja też mam pralkę w kuchni w szafce gospodarczej . Suszarka miała stać na niej ale szkoda mi było niszczyć szafkę bo mam tam chemię domową pochowana więc to dobre miejsce żeby zabezpieczyć ja przed dziećmi. A od dziś jestem właśnie posiadaczką suszarki która stoi w łazience. Pierwsze pranie już się suszy [emoji3][emoji3]Zobacz załącznik 1152207
Ja mam tam na zmianę w ciągu dnia ale raczej mam więcej energii niż mniejMamusie tez macie spadek energii ?![]()