Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba jestem pierwsza, synek już na świecie, malutki bo waży 2.5kg. Ja słaba po cesarce, mam też anemię więc leżę głównie, rana po cięciu strasznie boli
Jestę olbrzymę [emoji849][emoji849][emoji849]
Jestę olbrzymę [emoji849][emoji849][emoji849]
Dzieciaki często używają do prac plastycznych w szkole i przedszkoluNa co zbieracie te rolki od papieru? [emoji3]
Hej, ja z Siemianowic Śląskich, ciążą bliźniacza, mam termin cc na 23.XI.Witam wszystkie tu obecne dziewczyny/mamusie podobnie jak ja ciężarówki z terminem na listopad 2020dołączam późno do Was... Ale tak naprawdę dopiero teraz mam czas nacieszyć się tą ciąża, uwierzyć w nią (hihi tak tak) i przygotować na przyjście na świat naszej córeczki. Mam nadzieję że jeszcze mogę być z Wami... Termin mamy na 23.11.2020 wg OM, wg USG 24
będzie to nasze trzecie dziecko, mamy już córkę i syna. Czy jest ktoś ze śląska?
Cześć, jak wasza noc? Ja prawie nie spałam. Co zasnęłam na leżąco to po max pół godzinie budził mnie taki ból, że nie mogłam wytrzymać![]()