Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny pomocy!
Rozszerzamy dietę 3 tydzien, a moj synek juz 5 dni nie zrobil kupki, stosujemy wszystko, ciepłe oklady, jabuszko, śliwkę. Mlody chętnie tez pije wodę... nie wiem co mam robić...
A w jaki sposób karmisz - KP czy MM? U nas jest karmienie piersią i rozszerzanie też zaczęliśmy ok. 3 tygodnie temu. No i od tego momentu kupy są dużo rzadziej, tj. jest raz na tydzień, gdy wcześniej to było codziennie, czasami nawet 2 razy.Dziewczyny pomocy!
Rozszerzamy dietę 3 tydzien, a moj synek juz 5 dni nie zrobil kupki, stosujemy wszystko, ciepłe oklady, jabuszko, śliwkę. Mlody chętnie tez pije wodę... nie wiem co mam robić...
Dziewczyny pomocy!
Może dodawaj też oliwy z oliwek czy oleju lnianego do potraw?Karmpie piersią i do tej pory byly 2-3 kupki dziennie.
W koncu mlody zrobil kupkę, ale takie 3 bobki, chociaz nie jakos bardzo twarde. Tylko sam moment jest troche stresujący bo mlody nagle zaczyna płakać i prezyc sie...
My się aktualnie wczasujemy nad morzem [emoji41] młody spał cała drogę w nocy , 8 godzin [emoji3526] Jedziemy w spacerowce na półleżąco , bo w samej gondoli awantura
My Ustronie morskieAle macie szczęście my też nad morzem jesteśmy w okolicach Kołobrzegu ale droga była ciężka. Wyjazd ok 21 i do 23 awantura w aucie. Potem zasnęła i już jakoś poszło.