Fejkaaa
Fanka BB :)
Niech już ten najtrudniejszy czas będzie za namiNo właśnie jakby była potrzeba, żeby iść to zupełnie inna sprawanie martw się, będzie dobrze, nie ma innej opcji
i teraz już zobaczysz to na co wszystkie tak czekamy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niech już ten najtrudniejszy czas będzie za namiNo właśnie jakby była potrzeba, żeby iść to zupełnie inna sprawanie martw się, będzie dobrze, nie ma innej opcji
i teraz już zobaczysz to na co wszystkie tak czekamy
![]()
Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy![]()
trzymam kciuki!Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie
Dokładnie Szombierki, do jakiego gina chodzisz tak wlasciwie?
Kurczę a obecnie który tydzień? Baaardzo dużej ilości dziewczyn trafiają się plamienia wiec na razie staraj się nie przejmować. Będzie dobrze!Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie
ojej trzymam kciuki kochana! A oprócz plemienia jakieś boke masz czy cos? I daj znać jutro koniecznie.Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Ja miałam mini plamienie po spacerze, później dziwny śluz w okolicach terminu kolejnej miesiączki. Wystraszona poszłam zbadać progesteron, który jest na poziomie 78, czyli super no i do ginekologa, którzy orzekł, że pękło mi pare naszynek na szyjce.Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.
Ja tylko na chwilę.
Ja 6+5 aktualnieKurczę a obecnie który tydzień? Baaardzo dużej ilości dziewczyn trafiają się plamienia wiec na razie staraj się nie przejmować. Będzie dobrze!