Izabela52
Fanka BB :)
Ja mam zakaz że względu na wcześniejsze poronienia i poczętek ciąży dzisiaj 7t2d. Ciężko jestDziewczyny pytanie mam do was. Jakie macie podejście do seksu na początku ciąży? Robicie sobie przerwę na parę tygodni, czy nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam zakaz że względu na wcześniejsze poronienia i poczętek ciąży dzisiaj 7t2d. Ciężko jestDziewczyny pytanie mam do was. Jakie macie podejście do seksu na początku ciąży? Robicie sobie przerwę na parę tygodni, czy nie?
Tez się chyba umówię przed świetami żeby jeszcze zdążyć
Dokładnie , do świat jeszcze trochę czasu może być różnie ale trzeba być dobrej myśli.Też mi zależało przed świętami. Bo nie wiem jak bym wytrzymala w święta nie wiedząc co się dzieje. Tym bardziej że jest już szansa na serduszko [emoji7]
Dokładnie , do świat jeszcze trochę czasu może być różnie ale trzeba być dobrej myśli.
Sorki oznaczylas moj post i nie wiedzialam do konca czy chodzi o mnie czy nieAaa miałam akurat na myśli @Violett ale piękny tydzień już u CiebieU mnie wg moich własnych obliczeń 6t6d ale w następnym tygodniu mam nadzieje ze lekarz mi wyliczy dokładnie
![]()
U mnie ostatnia @ 25.01.2021 i owu była ewidentnie później niż w poprzednich cyklach (obstawiam cykl 32-33 dniowy zamiast 28). Na usg już byłam i było serduszko, ale to tak na szybko, a w środę ide do innego lekarza już na spokojnie wiec powinien mi wszystko pomierzyć i powiedziećSorki oznaczylas moj post i nie wiedzialam do konca czy chodzi o mnie czy nieto mamy praktycznie tak samo, tzn to tez sobie sama wyliczylam wlasciwie, na podstawie ostatniej miesiaczki 26.01 kiedy masz dokladnie wizyte??
Ja narazie mężowi nic nie mówię dopiero jak zrobię betę po miesiączce nie chce robić nadziei niepotrzebnie jeśli coś będzie nie tak .Cały czas staram się myśleć pozytywnie [emoji123] damy radę [emoji16]
Ja tez ide w srode, ostatnio bylam 5+1 i byl tylko pecherzyk. Kiedy u Ciebie bylo widoczne to serduszko? Trzymam kciuki, od razu pisz co tam na wizycieU mnie ostatnia @ 25.01.2021 i owu była ewidentnie później niż w poprzednich cyklach (obstawiam cykl 32-33 dniowy zamiast 28). Na usg już byłam i było serduszko, ale to tak na szybko, a w środę ide do innego lekarza już na spokojnie wiec powinien mi wszystko pomierzyć i powiedzieć![]()
Znaczy po terminieJa narazie mężowi nic nie mówię dopiero jak zrobię betę po miesiączce nie chce robić nadziei niepotrzebnie jeśli coś będzie nie tak .