Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak zajebiscie!!!! Myślałam cały dzień o tym wiedziałam że będzie ok musiało być!!!!! Przytulam Cię bardzo się cieszęHej kochane już po wizycie i maluch faktycznie młodszy o tydzień.
Serduszko mu pieknie biło!!! 6t1d termin 07.11 jestem szczęśliwa bardzo [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1248610
o wooow ale szacun mega!!! Ja że sportu tylko nałogowo uprawiam spanie czasem w ekstremalnych warunkach[emoji6][emoji11]
Hej kochane już po wizycie i maluch faktycznie młodszy o tydzień.
Serduszko mu pieknie biło!!! 6t1d termin 07.11 jestem szczęśliwa bardzo [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1248610
Cos na bol głowy można?
Kochana czekalam na ta wiadomosc!! To cudowne wiesciHej kochane już po wizycie i maluch faktycznie młodszy o tydzień.
Ja do tej pory miewam, 7 tydz niby jutro zaczne, ale pierwszy tydzien po terminie to bezwzglednie mnie nękały takie bole. Też mnie one niepokoją.Czy któraś z Was miała przed terminem lub w terminie planowanej miesiączki bóle takie jak normalnie przed nią? Mi się właśnie zaczęły i trochę mnie to zestresowalo. Moje kreski na testach są jeszcze bardzo jasne, wychodzi mi 9-10dpo.
oj ja i do tej pory mam chociaż teraz w dzień już bardzo rzadko częściej w nocy. Ale przez tydzień miałam mega boleCzy któraś z Was miała przed terminem lub w terminie planowanej miesiączki bóle takie jak normalnie przed nią? Mi się właśnie zaczęły i trochę mnie to zestresowalo. Moje kreski na testach są jeszcze bardzo jasne, wychodzi mi 9-10dpo.