X
Xxxsia
Gość
Dziewczyny a jakie objawy sa u ciąży pozamacicznej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety tak, ale prywatnie też mozna trafić różnie niestetyJa bym wolala miec jednego, zaufanego lekarza. Oczywiście zrobisz jak uważasz. Niestety rozni sa lekarze na nfz, sama się o tym przekonałam.
O to chyba tak też zrobię, a nie robili problemu ze chodzisz raz tu a raz tu?Ja tak chodzęDo jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
Nie wczesjiej niz 30 tego bo juz bedziesz w okolicy 6 tygodnia to powinno byc wszystko co ma bycWedług aplikacji dzisiaj skończyłam 4 tydzień i zaczyna się 5 . Koedy według was się umówić do ginekologa ?25 marca czy 30 ! ?
Czekamnna te Twoja wizyte bardziej jak na swojąno tak to bardzo wczesny etap, pewnie będzie widać sam pęcherzyk, ja byłam 5+1 to tak było. jutro mam wizytę 7+1
A badania prywatnie dużo kosztują ?Ja tak chodzęDo jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
Belly buddies@Kikamika mnie zawsze źle traktują bo gruba jestem.
Przy porodzie syna ciągle mnie obrażali i wysmiewali.
Nie daj się kochana cokolwiek ta franca zrobila
Hihi to miłeCzekamnna te Twoja wizyte bardziej jak na swoją![]()
U mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jestMam nadzieję że nie zapesze, ale u mnie spokój z bólami brzuchajestem dzisiaj 7t3d i nic nie bolało od 3 dni.
Czekam właśnie na pobranie krwi żeby zrobić wszystkie badania.
Z objawów to u mnie zmęczenie, wejdę po schodach i jestem zaspana jakbym biegala, więc w domu syf kiła i mogiła bo nie ma komu sprzątać, mamy dwa koty które też niestety nie pomagają :d
O ja Cię!!! Pani, jak ja Cię podziwiam!
Ja też się boję, że bardzo przytyje w ciąży. W czasie starań dostałam solidna dawkę hormonów, plus lockdown - jestem prawie 7 kilo na plusie i to jest dla mnie drażliwy temat.
Brawo!!!
Ja również wczoraj byłam na USG, serduszko też pięknie biło [emoji3059] Założył mi już kartę ciąży, wiek kropka to 6t4d [emoji3060]Ciągle boję się uwierzyć, że to prawda. Wrzucam sobie do głowy same czarne scenariusze [emoji3062]