Emilcia88
Fanka BB :)
Ogólnie wyniki są od 11 ale do kiedy nie mówiąA o której mówili że będą wyniki? Na pewno będzie duża beta, no stress, jak już dołączyłaś do naszego forum, to każdy zostaje do listopada w dwupaku![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie wyniki są od 11 ale do kiedy nie mówiąA o której mówili że będą wyniki? Na pewno będzie duża beta, no stress, jak już dołączyłaś do naszego forum, to każdy zostaje do listopada w dwupaku![]()
![]()
o Zawiercie ja SiewierzJa też że Śląskiego [emoji16] Zawiercie się wita U mnie też dobrze. Czasami coś zakluje, czasami mi się odbija. Piersi trochę wrazliwsze, ale u mnie to się często zdarza. Gdyby nie testy to po symptomach bym się nie domyśliła. Nie przejmuj się brakiem objawów. Mamy na nie jeszcze czas. To dopiero początek. Ja też 4t4d [emoji16] Na kiedy masz wizyte? Pięknie [emoji7]Mam to samo [emoji1787]Ja dziś zaszalalam bo u mnie w CCC jest wyprzedaż 1plus 1za grosz i kupiłam sobie 2 pary skórzanych plaskich butów [emoji16] bo ja dużo na obcasach biegałam, a teraz dbam o wygodę [emoji16]
Ja Zabrzeo Zawiercie ja Siewierz![]()
31 marca mam wizytę prywatnie a dzisiaj idę prosić lekarkę na NFZ czy mi poprowadzi ciążęJa też że Śląskiego [emoji16] Zawiercie się wita U mnie też dobrze. Czasami coś zakluje, czasami mi się odbija. Piersi trochę wrazliwsze, ale u mnie to się często zdarza. Gdyby nie testy to po symptomach bym się nie domyśliła. Nie przejmuj się brakiem objawów. Mamy na nie jeszcze czas. To dopiero początek. Ja też 4t4d [emoji16] Na kiedy masz wizyte? Pięknie [emoji7]Mam to samo [emoji1787]Ja dziś zaszalalam bo u mnie w CCC jest wyprzedaż 1plus 1za grosz i kupiłam sobie 2 pary skórzanych plaskich butów [emoji16] bo ja dużo na obcasach biegałam, a teraz dbam o wygodę [emoji16]
Będzie dobrze, nie martw sięCiągle odświeżam stronę z wynikami, zaraz oszaleje![]()
Ja też że Śląskiego [emoji16] Zawiercie się wita U mnie też dobrze. Czasami coś zakluje, czasami mi się odbija. Piersi trochę wrazliwsze, ale u mnie to się często zdarza. Gdyby nie testy to po symptomach bym się nie domyśliła. Nie przejmuj się brakiem objawów. Mamy na nie jeszcze czas. To dopiero początek. Ja też 4t4d [emoji16] Na kiedy masz wizyte? Pięknie [emoji7]Mam to samo [emoji1787]Ja dziś zaszalalam bo u mnie w CCC jest wyprzedaż 1plus 1za grosz i kupiłam sobie 2 pary skórzanych plaskich butów [emoji16] bo ja dużo na obcasach biegałam, a teraz dbam o wygodę [emoji16]
Ja Częstochowa, więc Zawiercie i Siewierz to już prawie moje stronyo Zawiercie ja Siewierz![]()
A ja między Siewierzem a Częstochowa mniej więcejBędzie dobrze, nie martw się
Ja Częstochowa, więc Zawiercie i Siewierz to już prawie moje strony![]()
Będzie dobrze, nie martw się [emoji846][emoji110]
Ja Częstochowa, więc Zawiercie i Siewierz to już prawie moje strony [emoji16]
A ja między Siewierzem a Częstochowa mniej więcej [emoji3] a codziennie przejeżdżam przez trasę w Siewierzu
o Zawiercie ja
92 to twój rocznik ?? Bo ja tez jestem z 1992Ja Zabrze![]()
Ja też 92!92 to twój rocznik ?? Bo ja tez jestem z 1992