Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas 4 zęby, dwie dolne jedynki i dwie górne dwojki, taki mały wampirekI jak dziewczyny Wasze dzieciaczki? Wszystkie zdrowe? Zęby powychodziły? Nie udzielam się w dyskusji bo u nas ani jednego zęba, mały nie był nawet nigdy przeziębiony więc doświadczenia w rzeczach, które opisujecie nie mam...
Jak wyglądał etap odstawienia ? Jakie mleko podajesz? W czym ?U nas 4 zęby, dwie dolne jedynki i dwie górne dwojki, taki mały wampireki idzie dolna dwójka. Mała zaczęła się przemieszczać i zwiedza mieszkanie- na razie nie jest to czworakowania tylko coś pomiędzy
ale odkąd zaczęła sama się więcej przemieszczać to humor o niebo lepszy.
U nas na razie 2 małe przeziębienia z katarem i kaszlem za nami ale bez temperatury.
Ja od 3 dni skończyłam kp. Mała jakby nie zauwazyla że już nie ma cyckaale po miesiącu ciężki nocy od 2 dni śpi lepiej. Dzisiaj pospala do 7, a nie tak jak ostatnie 2 tygodnie że dzien zaczynał się o 5..
U nas poszło bardzo prosto, ale też mała dość długo, bo od jakichs 2-3mc, była już na butelce na wieczornym karmieniu plus czasem któreś w dzień jak musiałam wyjść.Jak wyglądał etap odstawienia ? Jakie mleko podajesz? W czym ?