Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj byl dzisiaj po 3 tygodniach. Myslalam, ze zadzwonią po mnie max po 3 godzinach a tu cisza. Za pol godziny po niego ide. Wytrzymal całą dniówke, dzielny chłopakMoja Ala dziś pierwszy dzień w żłobku, była 4 godziny do leżakowania, nie było najgorzej, nawet trochę zjadła i zdrzemnela się. Jest mało dzieci w żłobku więc grupa łączona. Ala była pod opieką brata. Syn był opiekuńczy i nawet doglądał jej jak spala.
Ja daje cały czas jedna kropelkęJaką dawke tej witaminy D podajecie?
Dla rocznych dzieci jest to 1000jJaką dawke tej witaminy D podajecie?
My dajemy 800, tak mamy w książeczce wpisane w zaleceniach po ostatnim szczepieniuDla rocznych dzieci jest to 1000j
Też na początku cały czas sprzątałam i sobie przypominałam jego zapłakana twarzU nas drugi dzień był gorszy, nic nie zjadła, zdrzemnela się i cały czas na rękach, w nocy budziła się i wolała mamawiem, że to minie ale to przykre, jak Ala jest w żłobku to sprzątam, żeby nie myślec, że jest tam beze mnie. Mąż odwozi dzieci do żłobka bo Ala nie rozstaje się ze mną bez krzyku