reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja sie zapiasalam skromnie na 7+3 ale najlepiej isc tak po 6 tygodniu wtedy już powinno byc widac serduszko :)
Ja właśnie bylam równo w 6 tygodniu od ostatniej miesiączki aby w ogóle potwierdzić ciążę i na usg byl widoczny sam pecherzyk ciążowy, dlatego troszkę sie martwię, bo naczytałam sie o pustych pęcherzykach ciążowych 😔😔. Następna wizyta za tydzień

reklama
Ja właśnie bylam równo w 6 tygodniu od ostatniej miesiączki aby w ogóle potwierdzić ciążę i na usg byl widoczny sam pecherzyk ciążowy, dlatego troszkę sie martwię, bo naczytałam sie o pustych pęcherzykach ciążowych 😔😔. Następna wizyta za tydzień
Ja idę jutro, będzie 5t+5. Byłam tydzień temu bo spanikowałam złym przyrostem bety i gin kazał przyjść za tydzień żeby sprawdzić czy chociaż pęcherzyk się pojawił.

A juz najgorsze jest slodkie, bo chce wracac.. czekolada nie jest mi pisana :( moja ulubiona kawka milkowa jest beeee😭😭😭
nic mi nie mów. Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro nasza ulubioną kawę i nie mogę jej pić. Nie mam ochoty i mnie mdli, jak skradne mężowi łyka. Tak samo czekolada. Przyniósł moja ulubiona,. Z całymi orzechami. I tak tylko spojrzałam. Równie dobrze mogłaby być z plastiku 🤣 Za to mam zachcianki z zdrowe rzeczy. Np pomidory, jajka, awokado.

Wiem że to może nie być śmieszne ale w sumie rozśmieszyło mnie :D
Ja w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie[emoji23][emoji23][emoji23]
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah

nic mi nie mów. Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro nasza ulubioną kawę i nie mogę jej pić. Nie mam ochoty i mnie mdli, jak skradne mężowi łyka. Tak samo czekolada. Przyniósł moja ulubiona,. Z całymi orzechami. I tak tylko spojrzałam. Równie dobrze mogłaby być z plastiku 🤣 Za to mam zachcianki z zdrowe rzeczy. Np pomidory, jajka, awokado.
tez mam na zdrowe :) rosol, twarozek, marchewka. Na cukier w ogole nie mam ochoty.

Ja idę jutro, będzie 5t+5. Byłam tydzień temu bo spanikowałam złym przyrostem bety i gin kazał przyjść za tydzień żeby sprawdzić czy chociaż pęcherzyk się pojawił.
Trzymam kciuki!

tez mam na zdrowe :) rosol, twarozek, marchewka. Na cukier w ogole nie mam ochoty.
Jak Ja Wam zazdroszczę tego, że chce się Wam zdrowego. Ja też nie mam ochoty na słodkie ale za to bardzo na mięso i ewentualnie tuńczyka.

reklama

Ale wam zazdroszczę, ja to mam ochotę na chipsy, KFC... Dzisiaj zjadłam pół paczki pierogów ruskich, ogólnie coś słonego musi być i to najlepiej baaardzo 😂 Przyznam się wam że dzisiaj sobie pozwoliłam na chipsy jeszcze, ale cebulowe były, a w sumie chipsy to ziemniaki 😂 Dobra nie tłumaczę się, od jutra tylko zdrowe rzeczy 🥦🍏🥝🍅🍌

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry