Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Jotka mi lekarz na wizycie od razu mówił że mam iść ale ja powiedziałam że nie mogę tak w pracy iść A oni nic nie wiedzą.Ja juz po badaniu zostaję czekac do 17 na wynik.
trzymam kciukiJa juz po badaniu zostaję czekac do 17 na wynik.
Ja bym odczekala. Zawsze mozesz isc 2xWitam się w 4+0pomyliłam dni... @powinnam dostać dzis
.. Dziewczyny ma sens umawiac się w 5+4? Czy czekać jeszcze tydzień?
obie ciąże chodzilam na nfz, też do lekarza który jest już na emeryturze, więc teraz będę szukała nowego ale raczej pozostanę w tej samej przychodniKurde ja chodziłam na NFZ do takiej babki która powinna już być na emeryturze ale postanowiłam ze jak zajdę w ciąże to pojde do dobrego prywatnie . I teraz sama nie wiem widze ze wy chodzicie tu i tu ja chyba tak bym nie umiała bo nie wiem jak lekarze by zareagowali a na pewno oby dwoje chcieli hy dać mi l4 wiec musiała bym się przyznać
trzymam kciuki, powodzeniaJa dzisiaj jadę na betę .. troszkę się stresuje ale będę mieć czarno na białym .
to tak jak u mnieJa wg chinskiego kalendarzyka powinnam miec dwie corki a mam doch synow, teraz wycjodzi ze powinnam miec syna wiec moze bedzie ta dziewuszkajednak nastawiam sie na Chłopaka. A jak jednak bedzie dziewczynka to sie milo zaskoczę
![]()
dokładnie każda ciąża jest innaAle ty masz początek ciąży A pamiętaj każda z nas ciążę przechodzi inaczej.
Jedne wymiotują dalej niż widzą A inne przejdą ciążę jakby jej w ogóle nie było.
Tu się nie ma co porównywać.
Tak było u mnie ale to nie znaczy że będzie u Ciebie.
Damy radę![]()
Ja jestem obecnie 5+2 i czekam z wizytą bo bardziej będzie mnie stresować jak pójdę i zobaczę tylko pęcherzyk, niż samo czekanie na wizytęWitam się w 4+0pomyliłam dni... @powinnam dostać dzis
.. Dziewczyny ma sens umawiac się w 5+4? Czy czekać jeszcze tydzień?