Lena142
Fanka BB :)
Tak w pierwszym trymestrze tez miałam stan podgorączkowy przez jakiś czas, to było ok, nie martw sięJak byłam robić badanie beta pani zmierzyła mi gorączkę i miałam 37 ? Czy to normalny objaw we wczesnej ciąży ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak w pierwszym trymestrze tez miałam stan podgorączkowy przez jakiś czas, to było ok, nie martw sięJak byłam robić badanie beta pani zmierzyła mi gorączkę i miałam 37 ? Czy to normalny objaw we wczesnej ciąży ?
To ja dzisiaj rano zjadłam kanapkę i jakoś tak mnie zamuliło ale teraz przeszło i już zjadłam normalnie. Może też Ci się poprawi i będzie lepiejCześć wszystkim, ja też mam dzisiaj problem z jedzeniem, zjadłam kiwi, ale tak bez szału, a jak pomyślę o czyms innym do jedzenia to aż mi się dźwigaa żeby było śmiesznie to jestem głodna
czekamy na dobre wieściCześć wszystkimu mnie dziś straszne mdłości.. Wchodzi tylko suchy chleb i herbata
o 15 mam wizytę, lekki stres jest
![]()
Uf to dobrze ze nie tylko ja mamJa też miałam wczoraj 37,2. Myślę, że normalne. Tak samo czuję, że się bardziej pocę, szczególnie w nocy.
Tej kasjerce też pewnie zrobiło się głupio jak taka duża dziewczynka powiedziała mamo do ciebie [emoji6]też tak kiedyś miałam. A najlepsze, że nie kupiłam w końcu tego alko, bo nie wzięłam torebki (dwójką dzieci, koszyk i jeszcze torebka na ramieniu, po co?). A pani w końcu się zreflektowała, że siedmioletnia dziewczynka mówi do mnie "mama", ale nie mogła i tak sprzedać. Bo jak już spytała, to trzeba okazać dowód.
Ja w nastepnym roku już 30 więc też niebawem można powiedzieć [emoji85]Witam w klubie prawie 30latek[emoji39]
W zależności od aplikacji, pokazuje mi 16 albo 17 listopada [emoji6]
Witamy [emoji846]Witajcieja 32 lata w listopadzie no i termin wyliczam sobie na 20.11 ja tez listopadowa mąż też wizyta u ginekologa dopiero 30.03. Z objawów to bardzo bola mnie piersi no i i wieczorem od 17 nie funkcjonuje w głowie mi się kręci itp.
Masakra jak dopiero tak późno można USG zrobićO to fajnie, mamy ten sam termin (przynajmniej do czasu, aż lekarz zweryfikuje termin porodu) Ja wcześniej wspominałam że mieszkam w UK i jutro dopiero mam rozmowę telefoniczną z lekarzem. Ale myślę iść prywatnie na usg w 7-8 tygodniu żeby mieć pewność że serduszko już będzie biło. Myślicie, że już wtedy powinno być widać wszystko co nie?
Nieporozumienia się zdarzają [emoji6][emoji6]Masz rację "[emoji2356]".
Wszystkie przeciwniczki mojej wypowiedzi zrozumcie w końcu, że nie poczułam się urażona [emoji1787] nie wiem jak to mam jeszcze inaczej napisać żeby wszyscy potrafili to zrozumieć.
W tych wszystkich wiadomościach rozchodziło się o coś kompletnie innego więc proszę Was, uspokójcie się![]()
DziekiTo ja dzisiaj rano zjadłam kanapkę i jakoś tak mnie zamuliło ale teraz przeszło i już zjadłam normalnie. Może też Ci się poprawi i będzie lepiej![]()
Ja też mam ok 37Uf to dobrze ze nie tylko ja mam![]()
Oczywiście, mądrze napisaneNieporozumienia się zdarzają [emoji6][emoji6
Moje koleżanki tak robiły, że dwóch lekarzy miałyNiestety tak, ale prywatnie też mozna trafić różnie niestetyJa już mam sprawdzonych, do tej babeczki chodze bo jest przecudna, nawet dała mi swój numer prywatny żebym dzwoniła w razie czego, a z nfz chodzę już dłuższy czas do kolesia. Jest taki mruk troche, ale zna się na rzeczy.
O to chyba tak też zrobię, a nie robili problemu ze chodzisz raz tu a raz tu?