reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Chętnie sie podepne, mam 0.4 neoparinu. Moj lekarz nie wspomnial o koniecznosci zrobienia tego badania, a ja jednak wolalabym sprawdzic.
Ja tez właśnie chce na swoją rękę sprawdzać dawkę heparyny żeby nie obudzić się za późno. Za tydzień idę do nowego lekarza wiec mam nadzieje ze zleci te badania, a jak nie to i tak zrobię 😀

U mnie po drugim przyroście już ładnie wystrzeliła plus 2 pierwsze bety robiłam w 2 różnych labach i nie zachowałam 48h wiec może to namieszalo. Przy 3 becie tak się stresowałam, ze potem to 2 dni odchorowywałam 😞 ale na szczęście wszystko jest dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie 😊

Tak, wiadomo ze przy spadkowej tez trzeba kontrolować, ale spadkowej często towarzysza jakies objawy 😞 Chodziło mi o to ze jeżeli nic się nie dzieje, nie ma plamien, to dla własnego zdrowia chyba lepiej czekać na usg albo właśnie zrobić 1-2 bety i tyle :)
O to całe szczęście, a pewnie w tych dwóch labo mieli inne jednostki tej bety? Trzymam kciuki żeby tak już zostało 😘
Tak właśnie zrozumiałam twoje przesłanie i się zgadzam 😉 ale ten spadek zwrócił moja uwagę 😉

Ok dziękuje, w takim razie tez podpytam lekarza za tydzień o to badanie.
To badanie jest ważne żeby kontrolować jak szybko krzepnie krew. 🙂Podpytaj przy dawce 0.4 samej nie musiałam badać co tydz ale zmienił mi lekarz dla dobra fasolki żeby żadne zakrzepy się nie robiły. No i od tego czasu co tydzień robię. Nie jest to drogie badanie około 25zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry