Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyrost bety jest Ok, codzienne sprawdzanie objawów chyba tez psychicznie obciąża, wiem bo sama tak robię cały czas, zaraz po przebudzeniu - nie martw się !Hej ponownie. Takie pytanie . Moja beta 17.03 wyniosła 93,93 a 19.03 było 243,05 wyniosło 161% czy to nie za dużo? We wtorek ponownie badanie. Eh martwię się . Chyba coś nie tak . Piersi przestały boleć dzisiajwe wrześniu też tak było że przestały boleć ...
Nie mam stawierdzonej niedoczynnosci, ale może to czas na wizytę u endokrynologa ? Nie powiazalabym tych dwóch rzeczy !Chorujesz na niedoczynność tarczycy? Bo ja właśnie tak i od zawsze jest mi zimno, ale teraz to taka huśtawka - raz zimno, raz gorąco, że okna otwieram :/
To bardzo powszechny objaw niedoczynności tarczycy, także lepiej to sprawdzićNie mam stawierdzonej niedoczynnosci, ale może to czas na wizytę u endokrynologa ? Nie powiazalabym tych dwóch rzeczy !
Już zaczęłam szukać lekarza, a po weekendzie lecę na badania krwi, dziękuje !To bardzo powszechny objaw niedoczynności tarczycy, także lepiej to sprawdzić![]()
mi nawet nie urosły boleć bolą ale nie rosnąTo dobrze, już się mniej martwię o betę. Trochę poczytałam . A co z piersiami ? Prosze napiszcie jak to jest u Was z nimi , bo ja zwariuje . Czy czujecie że cały czas rosną i bolą ? Bo ja czuję jak przestały rosnąć a nawet już nie są takie nabrzmiałe ...![]()
ja z wamii będę najbardziej siwa bo mam chyba najpóźniej na 15.30 dopiero
Wygrałaś. Ale ja i tak jestem druga na podium z moją 17.45 [emoji16]Ja 30go i tez juz mnie nosi. Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma jakies dziwne skoki temperatur? Ja od dwoch tygodni mam takie napady zimna, ze gesia skorka na nogach to az mnie boli [emoji1787] kocyk i sofa najlepszymi przyjaciolmi ostatnio [emoji85][emoji23]
Też się boję strasznie. Ale jakiś czas temu się przymusilam i zrobiłam porządek a teraz regularnie na kontrolę i jest dobrze. A strachu mimo wielu wizyt się nie wyzbyłam. Taki już mój urok [emoji6]Ja mam 31 na 18.20 [emoji1787]
Ja dentysty się panicznie boję ale też byłam chyba 2 może 3 lata temu![]()
O ja teżJa 1 kwietnia, czyli wszystkie po kolei idziemyCo do temperatury to ja mam! Trzęsę się jak galareta, potem mi ciepło. Oszaleć idzie
![]()
tez rano mam brak apetytu gorzej pozniej wieczorem aż mnie mdli jak nie zjem i zgaga meczyO ja też1 kwiecień na 8.50.
Tez wiecznie pod kocem bo trzęsie z zimnabyłam na spacerku wczoraj, trochę zmarzłam ale przynajmniej "przewietrzyłam umysł" i jakoś tak spokojniej do końca dnia. Rano mam okropny brak apetytu a od ok 12 mogę jeść wszystko i na wszystko mam ochotę. Takich objawów jak teraz w poprzedniej nie miałam
![]()