Ruda1993
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze wszystko będzie u każdej Ok i czekam na ten wysyp zdjęć i dobrych wiadomościJa również 1.04 o 19:00ale będzie wysyp pięknych zdjęć usg
Powiem wam że nie cierpię 1 trymestru. Tyle człowiek się zawsze stresuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje, ze wszystko będzie u każdej Ok i czekam na ten wysyp zdjęć i dobrych wiadomościJa również 1.04 o 19:00ale będzie wysyp pięknych zdjęć usg
Powiem wam że nie cierpię 1 trymestru. Tyle człowiek się zawsze stresuje.
Nie martw się ją też miałam na początku takie kłucia. Wzdeta jestem codziennie mdłości troszkę ustępują ale za to wymioty się coraz częściej mi zdążają. Jeżeli nie planisz i nie jest to mocny ostry ból nie ma się czym martwić tak mnie lekarz uspakajałDziewczyny dziś znowu mam takie dziwne ukłucia, prądy po bokach brzucha [emoji19] i mega wzdęcia, mdłości się zmiejszyły kurcze zaczynam sie martwić znowu [emoji24]
Nie martw się ją też miałam na początku takie kłucia. Wzdeta jestem codziennie mdłości troszkę ustępują ale za to wymioty się coraz częściej mi zdążają. Jeżeli nie planisz i nie jest to mocny ostry ból nie ma się czym martwić tak mnie lekarz uspakajał [emoji846]
Powiem Ci ze ja też tak mam. Teraz ustały mi trochę mdłości i już wariuje czy to oby na pewno dobrze. Macica się powiększa dzidzia rośnie i pewnie z tad te kłucia. Który masz tydzień?Dzięki, już właśnie nie mam plamienia ani krwawienia ani nic, tylko ten dziwny ból, bardziej taki dyskomfort i ukłucia [emoji15]
Zwariuje do wtorku [emoji55]
Witaj wszystkie nowe dziewczyny
Ja Wam powiem, że jestem mistrzynią płaczu bez powodu. Dzisiaj obudziłam męża bo się rozpłakałam po 6 bo zanosiłam się płaczem...
Dzięki, już właśnie nie mam plamienia ani krwawienia ani nic, tylko ten dziwny ból, bardziej taki dyskomfort i ukłucia [emoji15]
Zwariuje do wtorku [emoji55]
Hej, mój dzień się zaczął ok, teraz sobie leżę i też czuje taki dziwny ból z lewej strony w okolicach jajnika. Ni to kłucie ni to ciągnięcie. Tak pulsuje czy jakoś takDziewczyny dziś znowu mam takie dziwne ukłucia, prądy po bokach brzucha [emoji19] i mega wzdęcia, mdłości się zmiejszyły kurcze zaczynam sie martwić znowu [emoji24]