reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
@Mimi9065 masz cudną grafikę na profilowym.
Rozumiem, że lubisz góry? My z mężem sporo chodzimy, mąż się wspina. Na razie góry odpadają ale uświadomiłam się, że po owulacji byliśmy w Tatrach. Ja pierwszy raz gdzieś wyżej w zimie . Mam nadzieję, że kiedyś w trójkę będziemy wędrować. ❤️

Hej Mamuśki!
Ja dzisiaj w bardzo dobrym humorze, objawów jak zwykle brak. Od wczorajszego wieczoru delikatne ciągniecie w pachwinach, z którego baaaaardzo się cieszę 😀😀😀
ja już po maratonie w kuchni, obiadek na dzisiaj i jutro gotowy.

Aaa i ja mam następne usg w sobotę rano wiec będę chyba pierwsza zdawać relacje jak rozwija się dzidzia 😍🥰
co robiłaś dobrego? Potrzebuje pomysły na 2 dni;))

Siemka Laski kurde no 4storny o kawie;) haha a czy jest to jakaś Pani która kawy nienawidzi jak ja?

Matko jak mnie muli aż boje sie jeść. Rano wstaje i jest ok dopóki nie zjem😒😒😒 nie wiem jak obiad ogarne... I brzuch mnie dzisiaj pobolewa w sumie to ten jajnik prawy.

Witam nowe Mamusie 😘😘😘 jak nas tu dużo już się gubię

Dziewczyny potrzebuję dobrego słowa albo kopa w tyłek..
Siedzę i rycze, w zasadzie bez powodu, trochę z wyrzutów sumienia, że nakrzyczałam na córkę, trochę z głodu (jest mi dzisiaj wyjątkowi niedobrze, a ogólnie od tygodnia jest masakra), a trochę się martwię, usg dopiero 31, a ja już chodzę po ścianach z niecierpliwości :( dodam, że pierwszy test pozytywny wyszedł 28.02, więc już prawie 3 tyg, a ja nie wiem nic 😭
Hej :) a robiłaś sobie badanie beta hcg? może masz burzę hormonów, więc pewnie trochę się to uspokoi. Ja miałam badanie dwa razy beta hcG po teście pozytywnym, a usg 29 więc prawie tak jak Ty :) trzeba myśleć pozytywnie, stres nie jest wskazany :)

Dziękuję [emoji5] uwielbiam, głównie przez snowboard [emoji5] chodzić też bardzo lubię ale z tż nietety tu się nie dobraliśmy [emoji51]
@Mimi9065 masz cudną grafikę na profilowym.
Rozumiem, że lubisz góry? My z mężem sporo chodzimy, mąż się wspina. Na razie góry odpadają ale uświadomiłam się, że po owulacji byliśmy w Tatrach. Ja pierwszy raz gdzieś wyżej w zimie . Mam nadzieję, że kiedyś w trójkę będziemy wędrować. [emoji3590]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry